Opas-uutuus osuuskuntien puheenjohtajille

Pellervo on julkaissut uuden oppaan, joka on suunnattu osuuskuntien puheenjohtajille. Arvoisa puheenjohtaja oppaan on kirjoittanut varatuomari Kari Lehto, joka jäi eläkkeelle Pellervon lakiasiainjohtajan tehtävästä vuoden 2012 loppupuolella.

”Kädessä pitelemäsi kirjanen on yhden juristin aika pitkäaikaiseen kokemukseen perustuva kirjoitelma muutamista elämän ilmiöistä tarkasteltuina puheenjohtajan näkövinkkelistä”, toteaa Lehto alkusanoissaan kirjasen sisällöstä.

Kirjasta vinkkejä puheenjohtajan tehtäväänsä voi hakea niin osuuskunnan hallituksen, hallintoneuvoston kuin edustajistonkin puheenjohtajat. Kirjanen on kirjoitettu vahvasti osuuskuntien näkökulmasta, onhan Lehto tehnyt suurimman osan urastaan niiden parissa. Arvoisa puheenjohtaja antaa kuitenkin eväitä muidenkin yhteisömuotojen hallintoelinten puheenjohtajille, onhan siinä tarkailtu ylipäätään ihmisten käyttäytymistä eri tilanteissa.

Kirjanen on tilattavissa Pellervon verkkokaupasta osoitteesta https://pellervo.fi/tuote/arvoisa-puheenjohtaja-opas-osuuskunnan-puheenjohtajille/

Jaa artikkeli

Lue myös

No posts found.