FM Maija Hakala Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n viestintäpäälliköksi

Filosofian maisteri Maija Hakala aloittaa Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n viestintäpäällikkönä 9. syyskuuta 2019. Viestintäpäällikkö vastaa Osuustoimintakeskus Pellervon ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä sekä jäsenviestinnästä. Tehtävänä on tehdä osuustoimintaa, keskinäisyyttä ja Osuustoimintakeskus Pellervoa tunnetuksi viestinnällisin keinoin sekä tukea edunvalvonnallisten tavoitteiden saavuttamista ja yhteiskunnallisen vaikuttavuuden lisääntymistä.

”Osuustoimintayrityksissä, mukaan lukien keskinäiset yritykset, on Suomessa noin seitsemän miljoonaa jäsenyyttä ja osakkuutta. Lähes 90 prosenttia kansalaisista on mukana. Liiketoimintamallin tuntemus ja osaaminen on tärkeä asia koko kansakunnalle. Osuustoimintakeskus Pellervo on liiketoimintamallin sanansaattaja. Uusimme viime vuonna strategiamme, ja viestintä nousi siinä erittäin keskeiseksi menestystekijäksemme”, toimitusjohtaja Sami Karhu toteaa.

”On kiinnostava haaste lähteä kehittämään ja raikastamaan Osuustoimintakeskus Pellervon viestintää. Mielenkiintoni heräsi, kun näin organisaation päättäneen ottaa viestinnän aivan uudella tavalla tärkeäksi työkalukseen. Tehtäväni on modernisoida mielikuva ja yleinen käsitys sekä perinteikkäästä toimijasta että yritysmuodosta. Kyse on pitkäjänteisestä toiminnasta, jota on tehtävä hyvässä yhteistyössä myös Osuustoimintakeskus Pellervon jäsenyritysten kanssa”, Maija Hakala kertoo.

Hakala on työskennellyt pitkään viestintätoimistossa viestinnän asiantuntijatehtävissä johtavana konsulttina. Asiakkaina on ollut sekä yrityksiä että julkisia organisaatioita ja järjestöjä. Hän on ollut myös kysytty viestinnän aiheiden kouluttaja niin alan sisällä kuin erilaisissa johtamiskoulutusohjelmissa.

***

Lisätietoja Osuustoimintakeskus Pellervo ry:stä

-Viestintäpäällikkö (9.9.2019 alkaen) Maija Hakala, 050 33 828 73

-Toimitusjohtaja Sami Karhu, 0400 545989, sami.karhu@pellervo.fi

Jaa artikkeli

Lue myös

No posts found.