Marjo Kolehmainen ja Janne Tiiri uusiksi jäseniksi valtuuskuntaan

Pellervon vuosikokous nimesi kymmenen jäsentä erovuorossa olleiden tilalle järjestön 29-henkiseen valtuuskuntaan.

Uusina tulivat valituiksi Sijoitusosuuskunta Arvon hallituksen puheenjohtaja Marjo Kolehmainen kaudelle 2024-27 ja OP Harjuseudun hallituksen puheenjohtaja Janne Tiiri kaudelle 2024-25. Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Kolehmainen asuu Oulussa ja maatalousyrittäjä Tiiri Oripäässä.

Kolmivuotiselle toimikaudelle valittiin vanhoina jäseninä jatkamaan Anna Lappalainen Faba osuuskunnasta, Ilkka Uusitalo LSO Osuuskunnasta, Juha Paajanen Osuuskunta Metsäliitosta, Timo Hulkko POP Pankki -ryhmästä, Antto Joutsiniemi OP Ryhmästä, Elina Varamäki S-ryhmästä ja Miia Nahkuri Osuuskunta Tradekasta.

Vuosikokous pidettiin Pellervon Päivän seminaarin edellä Sokos Hotel Triplassa torstaina 11. huhtikuuta.

Jaa artikkeli

Lue myös

No posts found.