Metsä Board arvostetuille CDP:n Climate A ja Water A -listoille

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board on jälleen saavuttanut paikan CDP:n Climate A ja Water A -listoilla. CDP on voittoa tavoittelematon globaali ympäristötietojen raportointijärjestelmä, jonka tavoitteena on saada yritykset ja hallitukset vähentämään kasvihuonekaasupäästöjään sekä turvaamaan vesivarat ja metsät. Metsä Board on ollut CDP:n Climate-ohjelmassa A-listalla jo vuodesta 2016. CDP:n metsäohjelmassa yhtiö saavutti tason A-. 

Metsä Board on yksi harvoista 5800 yrityksen joukossa, jotka saavuttivat korkeimman A-tason kahdessa CDP:n ohjelmassa tänä vuonna. Metsä Board lukeutui näiden maailman johtavien yritysten joukkoon merkittävien ilmastonmuutosta ehkäisevien toimien sekä vastuullisen vedenkäytön ansiosta. 

”Kunnianhimoinen tavoitteemme on tehdä tehtaistamme 100-prosenttisesti fossiilittomia vuoteen 2030 mennessä, ja sijoittuminen CDP:n A-listoille on tunnustus tekemästämme systemaattisesta työstä. Tämä on viides peräkkäinen vuosi, kun Metsä Board pääsee CDP:n Climate A-listalle ja viides vuosi CDP:n Water A-listalla. Olemme myös allekirjoittaneet Science Based Targets initiativen ‘Business Ambition for 1,5°’-sitoumuksen”, sanoo Metsä Boardin toimitusjohtaja Mika Joukio.   

Lisätietoja CDP:stä ja sen ohjelmista www.cdp.net

Lähde: Cision

Jaa artikkeli

Lue myös

No posts found.