Uutiskirje 19.1. Hyvää alkanutta vuotta

Uusi vuosi on käynnistynyt kiireisenä: Käymme Pellervossa parhaillaan keskusteluja usean korkeakoulun kanssa osuustoiminnan työelämäprofessuurien perustamiseksi, teemme lausuntoja maan hallituksen selontekoihin muun muassa etäkokouksistayrittäjyydestä ja kaupan alan tulevaisuudesta, osallistumme lokakuussa aloittaneen Yhteiskunnallisten yrityksien osaamiskeskuksen toimintaan ja tätä sivuavan ESR-rahoituksen hakuun ja valmistelemme 16-25 -vuotiaisiin nuoriin kohdennettua kampanjaa osuustoiminnasta sosiaalisen median suosittujen vaikuttajien kanssa.

Jäsentapaamisemme jatkuvat vilkkaina ja antavat meille tärkeitä eväitä työmme suunnalle. Eteenpäin mennään monella sektorilla, kiitos hyvän yhteistyön myös jäsentemme kesken!

Sami Karhu
toimitusjohtaja

Uutiskirjeeseen

Jaa artikkeli

Lue myös

No posts found.