Ålands Telefonandelslag köper Mariehamns Telefon Ab

Ålands Telefonandelslag köper familjen Johnssons hela aktiepost i Mariehamns Telefon Ab. Posten utgör 57 % av aktierna i bolaget.

Jonas Sundborg, Vd för Ålands Telefonandelslag är stolt över att de kan genomföra affären för att säkerställa konkurrenskraftiga och lokalanpassade kommunikationstjänster.

”Affären ökar möjligheten för att ålänningar och åländska företag kan vara en del i den accelererande digitaliseringen i världen. Den kommer att utveckla kvalificerade arbetsplatser och exportmöjligheter för Åland” säger han.

Jaa artikkeli

Lue myös

Ungdomar som påverkare och beslutsfattare – hur ser framtiden ut?

Hur får man unga att engagera sig vid verksamheten i medlemsbaserade organisationer där existensen är baserad på medlemskap och deras engagemang? I dagens samhälle har unga människor många valmöjligheter. Vad har kooperativ och föreningar att erbjuda dem? Kom med i ett webbinarium där ungdomar och deras frågor står i centrum. Deltagande är gratis.