Osuuskunta Tradeka Pellervo-Seura ry:n jäseneksi

Osuuskunta Tradeka on liittynyt osuustoimintajärjestö Pellervo-Seura ry:n jäseneksi. Pellervon hallitus hyväksyi jäsenhakemuksen Helsingissä 7. marraskuuta 2017 pitämässään kokouksessa.

Pellervo-Seura on vuonna 1899 perustettu osuustoimintajärjestö. Osuuskunta Tradekan juuret menevät vuoteen 1917 Osuustukkukauppa OTK:n perustamiseen. Tradeka edeltäjineen ei ole aiemmin historian saatossa ollut Pellervon jäsen.

”Saamme osuustoiminnan edistämiseen ja edunvalvontaan uutta voimaa, kun 230 000-jäseninen Osuuskunta Tradeka liittyy osuustoiminnan yhteiseen järjestöömme. Pellervo edustaa nyt kattavammin kuin koskaan ennen suomalaista osuustoimintaa niin kotimaassa kuin kansainvälisesti”, toteaa Pellervon toimitusjohtaja Sami Karhu.

Lisätietoja Pellervon toimitusjohtajalta Sami Karhulta, sami.karhu@pellervo.fi, puh. 0400 545 989 ja Tradekan vastuullisuusjohtajalta Satu Niemelältä, satu.niemela@tradeka.fi, puh. 040 561 6802.

 

Osuuskunta Tradeka on kotimainen omistajaosuuskunta, jolla on noin 230.000 jäsentä. Osuuskunnan ydinliiketoimintojen omistajaohjauksesta vastaava Tradeka-Yhtiöt Oy omistaa kokonaan hotelli- ja ravintolatoimintaa harjoittavan Restel Oy:n, lehtijakelua harjoittavan Lehtipiste Oy:n sekä sijoitustoimintaa harjoittavan Tradeka-sijoitus Oy:n. Osuuskunnan liikevaihto vuonna 2016 oli noin 490 miljoonaa euroa. www.tradeka.fi

Pellervo-Seura ry on osuustoiminnallisten yhteisöjen valtakunnallinen palvelu-, yhteistoiminta- ja etujärjestö. Sen tarkoituksena on osuustoiminnan arvojen ja periaatteiden esiintuominen ja jäsenyhteisöjen toimintaedellytysten parantaminen. Pellervo edistää osuustoimintamallin kehittymistä ja tunnettuutta. Pellervolla on noin 250 yhteisöjäsentä. www.pellervo.fi                     

Jaa artikkeli

Lue myös

No posts found.