Vuosikokous valitsi Pellervolle uusia jäseniä valtuuskuntaan

Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n vuosikokous valitsi perjantaina 18. syyskuuta 14 henkeä erovuoroisten tilalle Pellervon  29-jäseniseen valtuuskuntaan. Valtaosa hybridikokouksen osanottajista oli etäyhteyksien päässä, mikä toimi hyvin.

Täysin uusina mukaan tulivat Savonlinnan BLC-Osuuskunnan toimitusjohtaja Hannu Väänänen, Pohjois-Karjalan Osuuspankin toimitusjohtaja Jaana Reimasto-Heiskanen, Finlands Svenska Andelsförbundin hallituksen varapuheenjohtaja ja Svenska Lantbruksproducenternas Centralförbundin (SLC) liittovaltuuston puheenjohtaja Kristian Westerholm Inkoosta, osuuskunta Tradekan hallituksen varapuheenjohtaja, varatuomari Marjo Kiukkonen Hyvinkäältä ja Pohjolan Maidon hallituksen jäsen, agrologi Jari Hekkala Himangalta.

Hallituksen puheenjohtaja Petri Pitkänen kiitti päätöspuheessaan valtuustosta nyt luopuvia aktiivisuudesta ja ajankäytöstä Pellervon sekä osuustoiminnan hyväksi. Poisjättäytyneitä jäseniä olivat Raimo Kielenniva, Reijo Hämäläinen ja Jouni Parkkonen.

Toimikaudeksi 2020-2023 valitut

Elintarvikeala

 • Jari Hekkala (uusi), Osuuskunta Pohjolan Maito
 • Jarno Kämäräinen, Osuuskunta Maitosuomi
 • Jyrki Soukainen, Osuuskunta Satamaito
 • Jari Mäkilä, LSO Osuuskunta
 • Risto Sairanen, Lihakunta

Metsä

 • Juha Parpala, Osuuskunta Metsäliitto

Finanssiala

 • Jaana Reimasto-Heiskanen (uusi), OP-ryhmä/Pohjois-Karjalan OP
 • Tiina Varho-Lankinen, LähiTapiola -ryhmä

Kaupan ala

 • Matti Pikkarainen, S-ryhmä

Infra- ja yhdyskuntapalvelut

 • Vesa Arvonen, Suomen Vesihuolto-osuuskunnat SVOSK ry
 • Hannu Väänänen (uusi), Savonlinnan BLC-osuuskunta

Etujärjestöt / edunvalvonta

 • Juha Marttila, Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliitto MTK ry

 Toimikaudeksi 2020 – 2021

Sijoitus- ja omistusyhteisöt

 • Marjo Kiukkonen (uusi), Osuuskunta Tradeka

Finlands Svenska Andelsförbund

 • Kristian Westerholm (uusi)

 

Jaa artikkeli

Lue myös

No posts found.