Pellervon valtuuskunta koolla: Annukka Nikola ja Juha Kivelä uusina hallitukseen

Pellervon valtuuskunta kokoontui Helsinkiin 8.-9. joulukuuta. Iltakoulussa torstaina keskusteltiin vapaamuotoisesti järjestön strategiasta eli Pellervon tavoitteista osuustoiminnan keskusjärjestönä, sen jäseniä yhdistävistä tekijöistä ja Pellervon arvoista. 

Varsinainen kokous käytiin perjantaina aamulla, ja sen asialistalla oli muun muassa uusien hallituksenjäsenten nimittäminen erovuoroisten tilalle. Uusina mukaan valittiin OP Osuuskunnan hallintoneuvoston ja OP Uusimaan hallituksen puheenjohtaja Annukka Nikola Kirkkonummelta ja SOK:n hallituksen jäsen, PKO:n toimitusjohtaja Juha Kivelä Joensuusta.

Erovuoroisista jatkokaudelle 2022-2025valittiin Tradekan toimitusjohtaja Perttu Puro Espoosta ja Itikan ja Atrian hallituksen puheenjohtaja Seppo Paavola Seinäjoelta. Tässä yhteydessä myös kiitettiin monipuolisesta työskentelystä Pellervon hyväksi hallituksesta nyt luopuvia OP-ryhmän edustaja Kirsti Kirjosta ja S-ryhmän Hannu Krookia.

Kokouksen vieraana esiintyi tällä kertaa kokoomuksen varapuheenjohtaja Elina Valtonen, joka avasi kuulijoille näkymiä nykyiseen taloustilanteeseen ja tulevaisuuden vaihtoehtoihin.

Jaa artikkeli

Lue myös

No posts found.