Petri Pitkäselle Andelsförbundetin kultainen ansiomerkki

Ruotsinkielisten osuuskuntien järjestö Finlands Svenska Andelsförbund (Andelsförbundet) on myöntänyt kultaisen ansiomerkin Osuuskuntien Keskusjärjestö Pellervon hallituksen puheenjohtajalle Petri Pitkäselle.

Finlands Svenska Andelsförbund katsoo, että Petri Pitkänen on valtakunnallisen järjestön puheenjohtajana erityisen ansiokkaasti edesauttanut ruotsinkielisen osuustoiminnan kehittymistä.

”Pitkäsen johdolla Pellervon ruotsinkielinen toiminta on jatkunut vakaalla pohjalla perustuen Pellervon ja Finlands Svenska Andelsförbundin yhteistyösopimukseen. Esimerkkinä yhteistyöstä on Pellervon tekemä lahjoitus Åbo Akademin ruotsinkieliseen työelämäprofessuuriin vuonna 2022”, toteaa Andelsförbundetin hallituksen puheenjohtaja Stefan Saaristo.

Merkki luovutettiin Andelsförbundetin vuosikokouksessa, joka pidettiin 10.4.2024 Helsingissä.

Jaa artikkeli

Lue myös

No posts found.