HKScan on valittu mukaan Nasdaq OMX Sustainability Finland -indeksiin

HKScan on vastuullinen sijoituskohde. Edistyksellinen vastuullisuustyö on HKScanin strategian perusta. Liiketoiminnan tavoite on luoda kokonaisvaltaista vastuullista vaurautta vahvan sosiaalisen perustan ja ympäristön kantokyvyn asettamissa rajoissa. HKScan on saanut tunnustusta vastuullisuustyöstään useilta riippumattomilta tahoilta.

HKScan on valittu mukaan Nasdaq OMX Sustainability Finland -indeksiin. Indeksiin on valittu Suomen johtavia vastuullisesti toimivia yrityksiä. HKScan on myös ollut jo usean vuoden ajan Nasdaq Transparency Partner kiitoksena avoimesta vastuullisuusraportoinnista.

Sustainalyticsin ja ISS:n (Institutional Shareholder Services) ESG-arvioinneissa HKScan sijoittui parhaan viidenneksen joukkoon satojen kansainvälisten elintarvikeyhtiöiden joukosta vuonna 2021. Sustainalyticsin arviossa HKScan sijoittui pakattujen ruokien valmistajien ryhmässä parhaaseen 10 prosenttiin.

Talousmedia Financial Times julkaisi toukokuussa 2021 Europe’s Climate Leaders -listauksen. Listalle valittiin 300 eurooppalaista yritystä, jotka ovat vähentäneet eniten oman tuotantonsa ilmastopäästöjä suhteutettuna liikevaihtoon vuosina 2014–2019. HKScan pääsi listalle ainoana Itämeren alueen elintarvikeyhtiönä.

Jaa artikkeli

Lue myös

No posts found.