Tiia Pekkarinen aloitti palveluassistenttina Pellervossa

Osuustoimintakeskus Pellervo ja PI-johtamiskoulu saivat uuden työntekijän tammikuussa, kun Tiia Pekkarinen, 36 aloitti palveluassistenttina. Koulutukseltaan Tiia on filosofian maisteri sinologiasta eli Kiinan kielten ja kulttuurin tutkimuksesta. Lisäksi hänellä on liiketalouden ammattitutkinto.   

Tiian toimenkuvaan kuuluu monenlaista järjestely- ja organisointitehtävää liittyen sekä koulutuksiin ja tapahtumiin että hallinnon kotimaisiin ja kansainvälisiin kokouksiin. Lisäksi PI-johtamiskoulun markkinointi ja sen kehitystyö tulevat olemaan tärkeällä sijalla.  

Pellervossa Tiia hoitaa laskutusta ja on yhteydenpidossa sekä jäsenten että muiden sidosryhmien kanssa. Hän myös lukee toimisto@pellervo.fi -osoitteeseen saapuvat sähköpostit. 

Lisätiedot: Tiia Pekkarinen, 040 845 6841, tiia.pekkarinen@pellervo.fi

Jaa artikkeli

Lue myös

No posts found.