Tiia Pekkarinen aloitti palveluassistenttina Pellervossa

Osuustoimintakeskus Pellervo ja PI-johtamiskoulu saivat uuden työntekijän tammikuussa, kun Tiia Pekkarinen, 36 aloitti palveluassistenttina. Koulutukseltaan Tiia on filosofian maisteri sinologiasta eli Kiinan kielten ja kulttuurin tutkimuksesta. Lisäksi hänellä on liiketalouden ammattitutkinto.   

Tiian toimenkuvaan kuuluu monenlaista järjestely- ja organisointitehtävää liittyen sekä koulutuksiin ja tapahtumiin että hallinnon kotimaisiin ja kansainvälisiin kokouksiin. Lisäksi PI-johtamiskoulun markkinointi ja sen kehitystyö tulevat olemaan tärkeällä sijalla.  

Pellervossa Tiia hoitaa laskutusta ja on yhteydenpidossa sekä jäsenten että muiden sidosryhmien kanssa. Hän myös lukee toimisto@pellervo.fi -osoitteeseen saapuvat sähköpostit. 

Lisätiedot: Tiia Pekkarinen, 040 845 6841, tiia.pekkarinen@pellervo.fi

Jaa artikkeli

Lue myös

Vastaa kyselyyn: tuleeko osuustoiminnan arvoja ja periaatteita muuttaa?

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus ilmaista oma mielipide ja vaikuttaa osuuskuntaidentiteetin määrittelyyn. Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on aloittanut 2021 arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää tulisiko osuuskunnan määritelmää tai osuustoiminnan periaatteita ja arvoja muuttaa.  ICA teki oman kyselynsä vuosi sitten, mutta Pellervo kartoittaa nyt suomenkielisellä kyselyllään suomalaisten näkemyksiä osuuskuntaidentiteetistä.