Pellervon Aamu 16. kesäkuuta: Hallinnon ja johdon yhteistyö – lisäarvoa vai ajanhukkaa?

Pellervon Aamun vieraana tiistaina 16.6. on KTT Satu Koskinen. Teemana on osuuskunnan luottamushenkilöiden ja toimivan johdon keskinäinen suhde. Miten siitä saisi eniten lisäarvoa puolin ja toisin? Mikä turhauttaa, millaisia sudenkuoppia yhteistyön eri muodoissa piilee? Mitkä ovat hyvän puheenjohtajan tunnsmerkit?

Koskisen väitöstutkimukseen perustuva kirja Vuorovaikutus hallitustyön ytimessä julkaistiin 18. toukokuuta. Koskinen toimii Boardcoach Oy:n yrittäjänä sekä Boardman Oy:n partnerina. Hän on useiden yritysten hallituksen jäsen. Aikaisemmin hän on työskennellyt erilaisissa johtamistehtävissä, mm. S-ryhmän Jollas Instituutin rehtorina ja toimitusjohtajana.

Webinaari on maksuton.

Ilmoittaudu tästä.

Jaa artikkeli

Lue myös

No posts found.