Pellervon Aamu: Miten osuuspankit aikovat houkutella nuoret mukaan? -tallenne

Featured Video Play Icon

Mitä osallisuuden muotoja osuuspankeissa on kokeiltu ja hyväksi havaittu? Millaista vuoropuhelua johto käy nuorten jäsenten kanssa? Vai kilpaillaanko nuorista asiakkaista vain pankkieduilla, tekemällä muita pankkeja edullisempia tarjouksia? Kenellä on vastuu nuorten houkuttelemisesta mukaan?

Millaisena pankinjohtajat näkevät osuuspankit 2030? Mikä muuttuu? Mikä on silloin osuuspankkien merkitys toimialueelleen?

Vieraana keskustelemassa olivat Järvi-Suomen Osuuspankin toimitusjohtaja Soile Pusa ja Suur-Savon Osuuspankista toimitusjohtaja Jari Himanen sekä henkilöasiakkaiden pankkipalveluista vastaava pankinjohtaja Maija Skön

Katso tallenne yläpuolelta tai tästä.

 

Jaa artikkeli

Lue myös

No posts found.