Osuustoiminnan tunnettuus ja houkuttelevuus yrittäjyysvaihtoehtona –seminaari 6.5. Joensuussa

Osuustoiminnan tunnettuus ja houkuttelevuus yrittäjyysvaihtoehtona -hanke järjestää nimeään kantavan osuustoimintaseminaarin 6.5. Joensuussa Itä-Suomen yliopistolla.

Seminaarissa julkistetaan vuoden mittaisen tutkimus-hankkeen päätulokset. Hankkeen puitteissa on tutkittu myös yli 3600 pohjoiskarjalaisen nuoren eli tulevaisuuden yrittäjien yrittäjyys- ja osuustoimintatietämystä sekä -asenteita. Seminaarissa käsitellään myös osuustoiminnallisen yritysmuodon valinneiden yrittäjien kokemuksia, ja pohditaan kuinka osuustoiminnallisten yritysten omistajajäsenet ja henkilöstö kokevat osuustoimin-nan.

Tutkimustulosten lisäksi kuulemme seminaaripäivän aikana ajankohtaisia näkemyspuheenvuoroja elinkei-noelämän huipulta. SOK:n pääjohtaja Taavi Heikkilä pohtii kilpailtua kaupan alaa S-ryhmän tulevaisuudennäkymien valossa. Pellervon toimitusjohtaja Sami Karhu kertoo lukujen valossa osuustoiminnan vaikuttavuudesta globaalisti ja kansallisesti. Hän myös kartoittaa, millaisen perinnön historian valossa osuuskuntatoimijat ovat jättämässä tuleville sukupolville. PKO:n toimitusjohtaja Juha Kivelä puolestaan nostaa puheenvuorossaan esille osuustoiminnan merkityksen alueen elinvoimaisena säilymisen kannalta.

Ilmoittautumiset tapahtumaan https://www.webropolsurveys.com/S/748FAC8CDE922FF1.par

Jaa artikkeli

Lue myös

No posts found.