Ari Tasa Tradekan talousjohtajaksi

KTM Ari Tasa on nimitetty Tradeka-Yhtiöt Oy:n ja Osuuskunta Tradekan talousjohtajaksi. Ari Tasa työskentelee tällä hetkellä talousjohtajana CABB Finland Oy:ssä. Tätä ennen hän on työskennellyt toimitusjohtajana Bon Life Oy:ssä sekä johtavissa taloushallinnon tehtävissä Metsäliitto Yhtymässä ja Thomesto-konsernissa.

“Arilla on pitkä, monipuolinen ja kansainvälinen kokemus vaativista taloushallinnon ja liikkeenjohdon tehtävistä. Osaamisensa ja kokemuksensa puolesta Ari sopii erinomaisesti Tradekan johtoryhmään ja vahvistaa organisaatiomme kykyä vastata strategisiin haasteisiimme”, Osuuskunta Tradekan toimitusjohtaja Perttu Puro sanoo.

Tasa aloittaa uudessa tehtävässään 1.2.2016.

Osuuskunta Tradekan ja Tradeka-Yhtiöt Oy:n nykyinen talous- ja hallintojohtaja Timo Mikkola siirtyy työsopimuksensa mukaisesti eläkkeelle 23.6.2016.

“Timolla on ollut keskeinen rooli Tradekan uuden strategian ja konsernirakenteen luomisessa ja hän on tehnyt mittavan työuran Tradeka-konsernin ja sen edeltäjien palveluksessa. Tästä kaikesta haluan Tradekan puolesta esittää Timolle suuret kiitokset”, toimitusjohtaja Puro sanoo.

Samassa yhteydessä Tradeka-konsernin taloushallinnon organisaatiota kehitetään siirtämällä tytäryhtiöiden konsernitasoiset tehtävät Tradeka-Yhtiöt Oy:n talousjohtajan alaisuuteen.

Jaa artikkeli

Lue myös

No posts found.