Tradeka ostaa Lehtipisteen

Tradeka, Sponsor Capital ja Lehtipisteen henkilöomistajat ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka mukaan Tradeka-Yhtiöt Oy ostaa Lehtipiste -konsernin.

Lehtipiste vastaa iltapäivä- ja aikakausilehtien irtonumeroiden, kirjojen sekä erilaisten keräilytuotteiden jakelusta kauppoihin ja muihin myyntipisteisiin sekä huolehtii irtonumerojakelukanavan ylläpidosta. Lisäksi yhtiö tarjoaa erilaisia muita logistiikkapalveluita mm. kaupalle ja lehtikustantajille.

”Lehtipiste on hyvin hoidettu yhtiö, jolla on osaava johto ja henkilöstö. Lehtipiste istuu hyvin strategiaamme, jonka mukaan panostamme palvelualan yrityksiin toimien niissä kotimaisena ja pitkäjänteisenä ankkuriomistajana. Tradeka-Yhtiöt Oy:llä on hyvät edellytykset panostaa Lehtipisteen kehittymiseen tulevina vuosina”, Tradeka-Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja Perttu Puro sanoo.

Omistajavaihdos ei vaikuta Lehtipisteen toimintaan, joka jatkuu nykyisellään. Lehtipisteen hallituksen puheenjohtajana jatkaa Hannu Syrjänen ja toimitusjohtajana yhtiötä vuodesta 2015 johtanut KTM Janne Mansukoski.

Vuonna 2015 Lehtipiste Oy:n liikevaihto oli 66 miljoonaa euroa. Yhtiöllä on noin 100 työntekijää.

Toteutuakseen kauppa vaatii vielä Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksynnän. Kauppa arvioidaan saatavan päätöksen syyskuun loppuun mennessä.

Jaa artikkeli

Lue myös

No posts found.