Tervetuloa vastaamaan Pellervon opiskelijaosuustoimintakyselyyn

Pellervossa tehdään selvitystä oppilaitos- ja opiskelijaosuuskuntien toimintaan liittyen, sekä selvitetään näiden osuuskuntien yleisyyttä ja lukumäärää. Osana selvitystä kerätään vastauksia aihetta käsittelevään kyselyyn.

Opiskelijaosuustoiminta on tärkeä ja erityinen yrittäjyyskasvatuksen muoto, mutta aiheeseen liittyen on vain vähän ajankohtaista tietoa koottuna. Tämän vuoksi jokainen kyselyyn saatu vastaus on tärkeä.  

Selvitystä varten laaditusta kyselystä on kaksi versiota. Kyselyn ensimmäinen versio on suunnattu opiskelijaosuuskunnissa toimiville opiskelijoille ja valmentajille ja toinen versio on opetushenkilökunnalle ja johdolle suunnattu. Tervetuloa vastaamaan kyselyyn!

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 5-10 minuuttia ja kysely on auki perjantaihin 17. toukokuuta 2024 asti.

Mikäli sinulle tulee jotain kysyttävää kyselyyn tai selvitykseen liittyen, voit ottaa yhteyttä korkeakouluharjoittelija Helena Kykkäseen, helena.kykkanen(at)pellervo.fi.

Jaa artikkeli

Lue myös

No posts found.