Luovien alojen osuustoiminnan perusteet kurssi alkaa syyskuussa

Luovien alojen osuuskuntien kouluttamiseen keskittyvän Humaninstisen ammattikorkeakoulun CreaCoop-hankkeen syksyn kurssit käynnistyvät syyskuussa verkossa! Ilmoittaudu mukaan nyt ja ota osuustoiminta haltuun. Kurssi tarjoaa käytännön tietoa sekä ideoita oman luovan työn kehittämiseen osuuskunnan kautta.

Osuustoiminnan perusteet-online-verkkokurssi

  • Kurssilla käydään läpi miten osuuskunta perustetaan, miten osuuskunnan arkea pyöritetään ja mitkä ovat luovan alan osuuskunnan menestyksen avaimet. Tapaat kurssilla myös muita samanhenkisiä osuustoiminnasta kiinnostuneita ja kuulet vinkkejä oman luovan alan ammatin harjoittamiseen osuuskunnassa. Suunnattu osuuskunnissa toimiville ja sitä harkitseville luovan alan tekijöille.
  • Keskiviikkoisin 18.9.-9.10. klo 17-20 (5 tapaamiskertaa, verkossa)
  • Ilmoittaudu täältä

Mikä CreaCoop?

ESR+ -rahoitteisessa CreaCoop-hankkeessa kehitetään varsinaissuomalaisten luovien alojen osuuskuntien toimintaa täydennyskoulutus- ja valmennusohjelman avulla. CreaCoopin kaikki tapahtumat, kurssit ja valmennukset ovat osallistujille maksuttomia. Osallistuminen ei sitouta mihinkään, vaan voit vapaasti valita sisällöistä itsellesi hyödyllisimmät. Tilaisuudet on kohdennettu luovan alan osuuskuntien hallinnolle ja niiden jäsenille, sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita osuuskuntatoiminnasta. Tule mukaan kokeilemaan olisiko osuustoiminta sinun juttusi tai nostamaan osuuskuntasi toiminta uudelle tasolle!

Jaa artikkeli

Lue myös

No posts found.

Tilaa uutiskirje