Pellervon toimintakertomus julkaistu

Pellervon toiminta kertomus vuodelta 2013 on julkaistu. Pellervossa  Vuoden aikana ajankohtaisia asioita olivat mm. uuteen osuuskuntalakiin siirtymisen valmistelu, osuuskuntien suunnitellun verouudistuksen parissa työskentely ja julkaisutoiminnan yhtiöittäiminen Pellervo-Media Oy:öön. Toimintakertomus julkaistiin 7.3. ilmestyneen Osuustoiminta-lehden liitteenä ja se on saatavilla sähköisessä muodossa Pellervon verkkosivuilta.

Vuoden aikana Pellervo teki yhteistyötä useiden tahojen kanssa ja sen työn hedelminä nähtiin mm. Osuustoiminnan neuvottelukunnan lahjoittama osuustoiminnan professuuri ja eri tahojen kanssa tehtyjä julkaisuja. Myös Pellervon verkkosivut uudistettiin vuoden aikana.

Toimintakertomus verkossa

Jaa artikkeli

Lue myös

No posts found.