Pellervon toimintakertomus julkaistu

Pellervon toiminta kertomus vuodelta 2013 on julkaistu. Pellervossa  Vuoden aikana ajankohtaisia asioita olivat mm. uuteen osuuskuntalakiin siirtymisen valmistelu, osuuskuntien suunnitellun verouudistuksen parissa työskentely ja julkaisutoiminnan yhtiöittäiminen Pellervo-Media Oy:öön. Toimintakertomus julkaistiin 7.3. ilmestyneen Osuustoiminta-lehden liitteenä ja se on saatavilla sähköisessä muodossa Pellervon verkkosivuilta.

Vuoden aikana Pellervo teki yhteistyötä useiden tahojen kanssa ja sen työn hedelminä nähtiin mm. Osuustoiminnan neuvottelukunnan lahjoittama osuustoiminnan professuuri ja eri tahojen kanssa tehtyjä julkaisuja. Myös Pellervon verkkosivut uudistettiin vuoden aikana.

Toimintakertomus verkossa

Jaa artikkeli

Lue myös

Mari Kokko Osuustoimintakeskus Pellervon uudeksi toimitusjohtajaksi

Elinkeinoministeri Mika Lintilän erityisavustaja Mari Kokko on valittu Osuustoimintakeskus Pellervon ja Pellervo Median uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävissään syyskuun 1. päivä. Päätöksen toimitusjohtajanimityksestä teki Pellervon valtuuskunta kokouksessaan Helsingin Pasilassa tiistaina 28. kesäkuuta.

Salok Osk Pellervon jäseneksi

Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n hallitus hyväksyi 8. kesäkuuta talotekniikan ja teollisuuden asennus- ja huoltotoiminnan yritysten hankintaosuuskunnan Salok Osk:n yhdistyksen jäseneksi. Salokilla on yli 40 jäsenyritystä.