Mobiilitankkaus nyt kaikilla ABC-asemilla

ABC ja S-Pankki tuovat helpotusta pääsiäisliikenteeseen, kun S-mobiilista löytyvä mobiilitankkaus laajenee kaikille ABC-asemille. Mobiilitankkaamiseen tarvitaan vain puhelimeen ladattu S-mobiili-sovellus ja S-Etukortti Visa.

S-ryhmä tiedottii, että mobiilitankkaus onnistuu nyt kaikilla Suomen 443 ABC-asemalla. Vuosi sitten lanseerattu mobiilitankkaus on otettu käyttöön ABC-asemilla alueosuuskauppa kerrallaan. Innokkaimmat mobiilitankkaajat löytyvät ryhmän mukaan Jyväskylän ja Kuopion ABC-asemilta.

Asiakkaat ovat kehuneet palvelua helpoksi, nopeaksi ja turvalliseksi. Mobiilitankkausta käyttämällä ei tarvitse pelätä maksukortin kopiointia, koska korttia ei käytetä automaatissa. S-mobiilissa toimiva mobiilitankkaus tarjoaa myös mahdollisuuden seurata polttoaineiden kulutusta litroissa ja euroissa.

“Uusia mobiilipalveluita ei useinkaan osata kaivata, kun niitä ei tunneta. Mutta kun kerran innostuu kokeilemaan niin huomaa, miten paljon ne helpottavat ja nopeuttavat arkea. Näin on monelle käynyt mobiilitankkauksenkin kanssa”, kertoo ABC-ketjun kehitysjohtaja Tiina Vehmala-Viksten.

S-ryhmän S-mobiili on Suomen ainoa pankin ja kaupan palvelut yhdistävä sovellus. Viimeisimmät uudistukset jatkuvasti kehittyvään S-mobiiliin ovat Siirto-palvelu ja näppärä tunnistaminen. Ensin mainittu mahdollistaa rahan lähettämisen ja vastaanottamisen pelkällä puhelinnumerolla ilman viivettä myös eri pankkien välillä. Tunnistamisella taas voi korvata tunnuslukutaulukon, kun esimerkiksi kirjautuminen verkkopankkiin onnistuu sormenjäljellä tai itsevalitulla tunnusluvulla.

“Suomalaiset ovat ottaneet monipuolisen S-mobiilin omakseen, ja tammikuussa ylittyi jo miljoonan latauksen rajapyykki. Helpolle maksamiselle on selkeästi kysyntää”, sanoo S-Pankin digitaalisen kehityksen johtaja Juha Raumolin.

 

Jaa artikkeli

Lue myös

No posts found.