Mobiilitankkaus nyt kaikilla ABC-asemilla

ABC ja S-Pankki tuovat helpotusta pääsiäisliikenteeseen, kun S-mobiilista löytyvä mobiilitankkaus laajenee kaikille ABC-asemille. Mobiilitankkaamiseen tarvitaan vain puhelimeen ladattu S-mobiili-sovellus ja S-Etukortti Visa.

S-ryhmä tiedottii, että mobiilitankkaus onnistuu nyt kaikilla Suomen 443 ABC-asemalla. Vuosi sitten lanseerattu mobiilitankkaus on otettu käyttöön ABC-asemilla alueosuuskauppa kerrallaan. Innokkaimmat mobiilitankkaajat löytyvät ryhmän mukaan Jyväskylän ja Kuopion ABC-asemilta.

Asiakkaat ovat kehuneet palvelua helpoksi, nopeaksi ja turvalliseksi. Mobiilitankkausta käyttämällä ei tarvitse pelätä maksukortin kopiointia, koska korttia ei käytetä automaatissa. S-mobiilissa toimiva mobiilitankkaus tarjoaa myös mahdollisuuden seurata polttoaineiden kulutusta litroissa ja euroissa.

”Uusia mobiilipalveluita ei useinkaan osata kaivata, kun niitä ei tunneta. Mutta kun kerran innostuu kokeilemaan niin huomaa, miten paljon ne helpottavat ja nopeuttavat arkea. Näin on monelle käynyt mobiilitankkauksenkin kanssa”, kertoo ABC-ketjun kehitysjohtaja Tiina Vehmala-Viksten.

S-ryhmän S-mobiili on Suomen ainoa pankin ja kaupan palvelut yhdistävä sovellus. Viimeisimmät uudistukset jatkuvasti kehittyvään S-mobiiliin ovat Siirto-palvelu ja näppärä tunnistaminen. Ensin mainittu mahdollistaa rahan lähettämisen ja vastaanottamisen pelkällä puhelinnumerolla ilman viivettä myös eri pankkien välillä. Tunnistamisella taas voi korvata tunnuslukutaulukon, kun esimerkiksi kirjautuminen verkkopankkiin onnistuu sormenjäljellä tai itsevalitulla tunnusluvulla.

”Suomalaiset ovat ottaneet monipuolisen S-mobiilin omakseen, ja tammikuussa ylittyi jo miljoonan latauksen rajapyykki. Helpolle maksamiselle on selkeästi kysyntää”, sanoo S-Pankin digitaalisen kehityksen johtaja Juha Raumolin.

 

Jaa artikkeli

Lue myös

Ny arbetslivsprofessur vid Åbo Akademi

Åbo Akademi inrättar en ny arbetslivsprofessur vid Handelshögskolan. Professurens fokus kommer att ligga på hållbart entreprenörskap och kooperation inom små och medelstora företag och glesortsutveckling. Den affilierade professuren möjliggörs genom donationer som tillfallit universitetet genom den statliga motfinansieringskampanjen som avslutades i juni.

Tänä vuonna vietetään jo 100. Kansainvälistä osuustoimintapäivää

Perinteisesti heinäkuun ensimmäisenä lauantaina osuuskunnat eri puolilla maailmaa viettävät kansainvälistä osuustoimintapäivää (#CoopsDay). 2.heinäkuuta 2022 juhlitaan jo 100. kerran. Kymmenen vuotta sitten vietettiin YK:n kansainvälistä osuustoimintavuotta, joka toi esiin osuuskuntien ainutlaatuisen panoksen maailman kehittämiseen. Vuoden 2022 osuustoimintapäivän tunnuslause "Osuuskunnat rakentavat parempaa maailmaa" toistaa tutun kansainvälisen osuustoimintavuoden 2012 teeman.

Mari Kokko Osuustoimintakeskus Pellervon uudeksi toimitusjohtajaksi

Elinkeinoministeri Mika Lintilän erityisavustaja Mari Kokko on valittu Osuustoimintakeskus Pellervon ja Pellervo Median uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävissään syyskuun 1. päivä. Päätöksen toimitusjohtajanimityksestä teki Pellervon valtuuskunta kokouksessaan Helsingin Pasilassa tiistaina 28. kesäkuuta.