HOK-Elanto liittyi Pellervon taloustutkimus PTT:n jäseneksi

S-ryhmän suurin alueosuuskauppa HOK-Elanto on liittynyt Pellervon taloustutkimus PTT:n jäseneksi 1.1.2018 alkaen. Pääkaupunkiseudulla toimivan osuuskaupan jäsenyys hyväksyttiin PTT ry:n syyskokouksessa.

PTT:n toimitusjohtajan Iiro Jussilan mukaan jäsenyys tuo tutkimuslaitokselle mahdollisuuden tiivistää tutkimusyhteistyötä HOK-Elannon ja koko S-ryhmän kanssa useilla PTT:n strategisilla teema-alueilla, kuten asuminen, hyvinvointi ja ruoka.

”Erityisesti ruokaan liittyen PTT:n jäsenistönä on nyt käytännössä koko ruokaketju tuottajista kuluttajiin asti. Tämä tarjoaa erinomaiset lähtökohdat sellaisen tiedon tuottamiseen, josta on hyötyä koko ruokaketjun synnyttämän lisäarvon ja tehokkuuden edistämiseksi”, Jussila sanoo.

PTT:n hallituksen puheenjohtaja Juha Marttila sanoo, että HOK-Elannon jäsenyys vankistaa tutkimuslaitoksen asemaa ja resursseja.

“Jäsenpohjan vahvistaminen antaa PTT:lle entistäkin paremmat mahdollisuudet toimia soveltavan taloustieteellisen tutkimuksen edelläkävijänä ja kehittää toimintaansa”, Marttila toteaa.

HOK-Elannon suunnittelujohtaja Juha Ilvosen mukaan yhtiö haluaa olla tukemassa PTT:n arvokasta työtä.

”Samalla haluamme osallistua omalta osaltamme keskusteluun esimerkiksi ruokamarkkinoiden toiminnasta”, Ilvonen sanoo.

PTT:llä on HOK-Elannon liittymisen jälkeen 12 jäsentä. Jäsenlista on kokonaisuudessaan luettavissa PTT:n kotisivuilta www.ptt.fi/tietoa-pttsta.html

Jaa artikkeli

Lue myös

No posts found.