Metsäliitto Osuuskunta Finlands Svenska Andelsförbundin jäseneksi

Suomen ja Euroopan suurimpiin kuuluva osuuskunta Metsäliitto on liittynyt ruotsinkielisen osuustoimintajärjestön Finlands Svenska Andelsförbundin (Andelsförbundet) jäseneksi.

”Metsäliitolla on noin 7000 ruotsinkielistä jäsentä, joten liittyminen tuntui luontevalta. Näiden jäsenten huomioiminen lisää entisestään luottamusta ja yhteistyötä alueilla, joilla Metsä Groupilla on jalostavaa teollisuutta jo olemassa ja myös uusia suunnitelmia tekeillä”, sanoo osuuskunnan hallituksen puheenjohtaja Jussi Linnaranta.

”Toivotamme Metsäliiton lämpimästi tervetulleeksi. Se on arvostettu toimija ruotsinkielisillä alueilla, joissa yhdistyksemme tehtävä on pitää yllä osuuskuntamallia ja tarjota palveluita asiakkaiden omalla kielellä,”, sanoo Andelsförbundetin toimitusjohtaja Kari Huhtala.

Huhtalan mukaan Pellervon jäsenet voivat liittyä 8 %:in lisämaksulla Andelsförbundetin jäseneksi, mikä on viime vuosina tuonut yhdistykselle uusia jäseniä. Pellervolla ja Andelsförbundetilla on yhteistyösopimus, jonka pohjalta osuustoiminnan ruotsinkieliset palvelut yhteisesti hoidetaan.

Lisätietoa Finlands Svenska Andelsförbundista:
https://pellervo.fi/sv/svenska/finlands-svenska-andelsforbund/
kari.huhtala@pellervo.fi

Jaa artikkeli

Lue myös

No posts found.