Tunnustusta suomenkarjan kasvattajille

 • kesäkuu 14, 2017

Faba osk ja VikingGenetics haluavat nostaa esiin ja kiittää Suomen alkuperäisten nautarotujen eteen tehdystä työstä ansioituneita tahoja. Tunnustukset jaetaan juhlavuoden Farmari 2017 näyttelyssä lypsykarjakehässä Seinäjoella keskiviikkona 14.6.2017 klo 15.00.
Lue lisää »

Maailman viljelijäjerstön yleiskokous alkoi Finlandia-talossa

 • kesäkuu 12, 2017
 • Maailman viljelijäjerstön yleiskokous alkoi Finlandia-talossa

Maailman viljelijäjärjestö WFO:n (World Farmers Organisation) vuotuinen yleiskokous pidetään tällä viikolla 12.-14.6. Helsingissä Finlandia-talossa. Vastaava konferenssi pidettiin Suomessa viimeksi 40 vuotta sitten myös Finlandia-talossa. Tilaisuuteen osallistuu yli 300 maanviljelijäjärjestöjen edustajaa kaikilta mantereilta.
Lue lisää »

Agronomi Tarja Bäckman Brysseliin kotieläinasiamieheksi

 • toukokuu 16, 2017
 • Agronomi Tarja Bäckman Brysseliin kotieläinasiamieheksi

Tyrnäväläinen agronomi Tarja Backman on nimitetty Pellervon, MTK:n ja SLC:n Brysselin toimistoon kotieläinasiamieheksi. Kotieläinasiamies vastaa suomalaisten maito-, liha- ja kananmunasektoreiden edunvalvonnasta omistajatuottajien ja maatalousosuuskuntien näkökulmasta.
Lue lisää »

OP tuo DriveNow-yhteiskäyttöautot Suomeen

 • toukokuu 11, 2017

OP Ryhmä tuo monessa Euroopan metropolissa suositun DriveNow-palvelun Suomeen 24.5. DriveNow tarjoaa kaikkien halukkaiden käyttöön 150 BMW:tä ja Miniä Helsingissä ja sen lähialueilla ajominuutteihin perustuvalla maksulla. 11.6. asti palveluun voi rekisteröityä ilmaiseksi.
Lue lisää »

Ilkka Hämälä Metsä Groupin pääjohtajaksi

 • toukokuu 4, 2017
 • Ilkka Hämälä Metsä Groupin pääjohtajaksi

Metsäliitto Osuuskunnan hallintoneuvosto on kokouksessaan 4.5.2017 nimittänyt diplomi-insinööri Ilkka Hämälän Metsäliitto Osuuskunnan toimitusjohtajaksi 1.1.2018 alkaen. Metsä Groupin pääjohtajan tehtävään Hämälä siirtyy 1.4.2018.
Lue lisää »

Anu Puusa Cooperatives Europen hallitukseen

 • huhtikuu 28, 2017
 • Anu Puusa Cooperatives Europen hallitukseen

Cooperatives Europen vuosikokous valitsi järjestölle uuden hallituksen 7.4. Järjestön hallitukseen valittiin professori Anu Puusa, joka edustaa Pellervoa ja suomalaista osuustoimintaa. Puheenjohtajaksi valittiin Jean Louis Bancel Ranskasta.
Lue lisää »

Lounais-Suomen OP 95, Suomi 100 – Miehet ja naiset yhdessä säätyyn katsomatta

 • huhtikuu 25, 2017

”Paljolti juuri kansallinen herääminen ja joukkoliikkeet, suurimpana osuustoimintaliike, kasvattivat suomalaisista isäntiä ja emäntiä omassa yhteiskunnassamme. Itsenäisen Suomen lainopilliset raamit saivat todellisen sisällön, kun alamaisista kasvoi täysivaltalaisia kansalaisia, ihmiset oppivat hoitamaan omat asiansa eivätkä olleet enää kenenkään yhteiskunnallisen holhouksen alaisia. Naiset ja miehet yhdessä säätyyn katsomatta. Kaikkien tarmoa ja kykyjä hyödyntäen yhteiseksi ja yksityiseksi hyväksi", totesi Pellervon toimitusjohtaja Sami Karhu Lounais-Suomen Osuuspankin illallisilla Turussa perjantaina 21. huhtikuuta.
Lue lisää »

OP pilotoi aloittavien yrittäjien laskutuspalvelua

 • huhtikuu 19, 2017
 • OP pilotoi aloittavien yrittäjien laskutuspalvelua

OP on käynnistänyt aloitteleville yrittäjille suunnatun OP Kevytyrittäjän pilotoinnin. Kevytyrittäjän laskutuspalvelun avulla yrittäjä voi hoitaa digitaalisesti laskutuksen ja veronmaksun. Eniten palvelu hyödyttää yrittäjiä, joiden laskutus on alle 30 000 euroa vuodessa.
Lue lisää »

Mobiilitankkaus nyt kaikilla ABC-asemilla

 • huhtikuu 13, 2017
 • Mobiilitankkaus nyt kaikilla ABC-asemilla

ABC ja S-Pankki tuovat helpotusta pääsiäisliikenteeseen, kun S-mobiilista löytyvä mobiilitankkaus laajenee kaikille ABC-asemille. Mobiilitankkaamiseen tarvitaan vain puhelimeen ladattu S-mobiili-sovellus ja S-Etukortti Visa.
Lue lisää »