Starting a Cooperative in Finland -webinar

Päivämäärä:
Kategoriat:

When: 25.3.2021 13:00-14:00

Where: online

Are you interested in a co-operative as a form of business? Welcome to this free webinar to learn more and discuss with experts.

In the webinar Ulla Leppänen from Tampere Region Coop Center will give a keynote of the day’s subject. Webinar is hosted by Kari Huhtala from Pellervo Coop Center.

Themes:

  • what is a co-operative?
  • comparison of different forms of business in Finland
  • why choose co-operative as a form of business?
  • key principles of a co-operative as a form of business in Finland?

Register to webinar here. We will send partiticipation instructions before the webinar to all registered attendees.

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Pellervon Aamu: Talouden näkymät

PTT:n toimitusjohtaja, ekonomisti Markus Lahtinen keskustelemassa Pellervon toimitusjohtaja Mari Kokon kanssa talouden tilasta ja tulevaisuusskenaarioista. Ajankohtaiswebinaariin voi osallistua myös lähettämällä oman kysymyksen joko etukäteen tai tilaisuuden aikana.

Pellervon Päivä 2025

Tapahtumapaikkana on Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva Kulttuurikasarmi. Aiemmin mm. linja-autoasemana toiminut rakennus sijaitsee Simonkadun naapurissa, Kampin kauppakeskusta vastapäätä. Pellervon Päivä huipentaa YK:n kansainvälisen osuustoimintavuoden. Se on tilaisuus, joka kokoaa laajasti yhteen niin suurten kuin pientenkin osuustoiminnallisten yritysten johtoa, hallinnossa toimivia ja sidosryhmien edustajia. Tarjolla on jälleen tutkittua tietoa, puheenaiheita ja sekä otollinen ympäristö tutustua uusiin ihmisiin.

Tilaa uutiskirje