
Tiukka kilpailu ja vaativat tuotanto-olot haastavat ruokaketjua. Miten parantaa alkutuotannon kannattavuutta? Onko vienti todellinen mahdollisuus vai ikuinen lupaus?
Tarjoaako digitalisointi jotain ihan uutta? Tervetuloa Pellervon ja Finlands Svenska Andelsförbundin vuosittaiseen ”Från jord till bord” -seminaariin! Ohjelma kokonaisuudessaan on alla. HUOM. Voit osallistua myös osaan päivää, mutta kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä.
Aika: 4.12.2017 klo 9.30-15
Paikka: Yrkesakademin Vasa, Vanha Vaasa, Kuninkaankartanontie 30 A
Osallistumismaksu on 90 €, Ilmoittautumiset pyydämme 25.11.2017 mennessä osoitteessa: https://pellervo-lv.creamailer.fi/survey/eba7z23dfoagr
Lisätietoa: Kari Huhtala, kari.huhtala@pellervo.fi, Puh. 040 8466704
Program
9.30 Kaffe och te
10.00 Välkommen, Lars Björklöf, ordförande för Finlands Svenska Andelsförbund FSA
10.10 Jordbrukets framtidsmöjligheter
Forskningsprofessor Heikki Lehtonen, Luke
10.50 Paneldiskussion om lantbrukets aktuella frågor:
ordförande Tomas Långgård, Österbottens Svenska Producentförbund
Utvecklingschef Niklas Wingren, KPO
VD Stefan Skullbacka, Närpes Grönsaker
VD Tom Åstrand, Österbottens Kött
– moderator: verksamhetsledare Jonas Laxåback, SLC
11.45 Lunch
12.45 Lantbruket digitaliseras – nya möjligheter att förbättra lönsamheten?
Styrelseledamot Henrik Wahlberg, Lantmännen
13.40 Hur nå bättre resultat på gården?
Direktör Mårten Vikberg, Korsnäs Andelsbank
14.25 Food Export – New Possibility or Eternal Promise?
Executive VP Ross Crittenden, Valio New Markets
15.00 Avslutning, Verkställande direktör Kari Huhtala, Finlands Svenska Andelsförbund FSA
Kaffe