Från jord till bord – Lösningar att förbättra lönsamheten

Päivämäärä:

Tiukka kilpailu ja vaativat tuotanto-olot haastavat ruokaketjua. Miten parantaa alkutuotannon kannattavuutta? Onko vienti todellinen mahdollisuus vai ikuinen lupaus?

Tarjoaako digitalisointi jotain ihan uutta? Tervetuloa Pellervon ja Finlands Svenska Andelsförbundin vuosittaiseen ”Från jord till bord” -seminaariin! Ohjelma kokonaisuudessaan on alla. HUOM. Voit osallistua myös osaan päivää, mutta kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Aika: 4.12.2017 klo 9.30-15

Paikka: Yrkesakademin Vasa, Vanha Vaasa, Kuninkaankartanontie 30 A

Osallistumismaksu on 90  €, Ilmoittautumiset pyydämme 25.11.2017 mennessä osoitteessa: https://pellervo-lv.creamailer.fi/survey/eba7z23dfoagr

Lisätietoa: Kari Huhtala, kari.huhtala@pellervo.fi, Puh. 040 8466704

Program

9.30 Kaffe och te

10.00 Välkommen, Lars Björklöf, ordförande för Finlands Svenska Andelsförbund FSA

10.10 Jordbrukets framtidsmöjligheter
Forskningsprofessor Heikki Lehtonen, Luke

10.50 Paneldiskussion om lantbrukets aktuella frågor:
ordförande Tomas Långgård, Österbottens Svenska Producentförbund
Utvecklingschef Niklas Wingren, KPO
VD Stefan Skullbacka, Närpes Grönsaker
VD Tom Åstrand, Österbottens Kött
– moderator: verksamhetsledare Jonas Laxåback, SLC

11.45 Lunch

12.45 Lantbruket digitaliseras – nya möjligheter att förbättra lönsamheten?
Styrelseledamot Henrik Wahlberg, Lantmännen

13.40 Hur nå bättre resultat på gården?
Direktör Mårten Vikberg, Korsnäs Andelsbank

14.25 Food Export – New Possibility or Eternal Promise?
Executive VP Ross Crittenden, Valio New Markets

15.00 Avslutning, Verkställande direktör Kari Huhtala, Finlands Svenska Andelsförbund FSA
Kaffe

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia