Digitaliseringens potential i matkedjan – vilka är våra nästa steg

Päivämäärä:

Tid: 4.11.2020 kl. 13-15.

Digitalisering är dagens ord. Men hur skulle man kunna utnyttja det i den finländska matkedjan, bättre än hittills? Det händer mycket i branschen. Digitala plattformar har utvecklats. Kom med i ett webbinarium där man diskuterar digitaliseringens potential!

Välkommen att delta!

Digitalisaatio on päivän sana. Mutta miten sitä voisi hyödyntää nykyistä paremmin suomalaisessa ruokaketjussa? Alalla tapahtuu paljon. Digitaaliset alustat ovat kehittyneet. Tule mukaan webinaariin, jossa pohditaan digitalisaation potentiaalia!

PROGRAM:

13.00-13.30
Miten kuluttajadataa voi hyödyntää ruokaketjun arvon lisäämisessä? (på finska) forskare ekon. mag. Laura Forsman, Åbo Universitet

PDF

13:30-14:00
Hur och varför dela gårdsdata i agribusiness? Ledande expert/digitala tjänster Martina Candolin, ProAgria

PDF

14.00-14.10
Digitalisering som en investering – hurdan räntabilitet kan man kräva? VD Jukka Suvitie (Pellervoinstitutet/PI-johtamiskoulu)

14.10-14.20
Paus

14.20-14.50
Agri Food Data Space Finland – uusi ympäristö yhdistämään suomalaista ruokadataa (på finska) Direktör Pertti Hyvärinen, Cinia Oy. PDF
– Kommentar: Professor Emeritus Arto Lahti

14.50-15.00
Sammanfattning, direktör Markus Lassheikki MTK

Moderator: Ombudsman Max Schulman

 

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Osuuskuntien nuoret vaikuttajat – koulutus- ja verkostoitumistapahtuma

Pellervo ja PI-johtamiskoulu järjestävät ensimmäistä kertaa osuustoiminnallisten yritysten hallinnossa toimiville nuorille tarkoitetun koulutus- ja verkostoitumistapahtuman. Tapahtuma on suunnattu enintään 40 vuotiaille edustajiston, hallintoneuvoston tai hallituksen jäsenille, jotka haluavat syventää osaamistaan ja verkostoitua muiden nuorten vaikuttajien kanssa. Mukaan otetaan enintään 25 osallistujaa.​ Koulutuksessa käsitellään mm. osuuskuntaa yrityksenä ja jäsenyhteisönä, julkista taloutta, yritysten alueellista vaikuttavuutta sekä tutustutaan eduskunnan

Tilaa uutiskirje