Digitaliseringens potential i matkedjan – vilka är våra nästa steg

Päivämäärä:

Tid: 4.11.2020 kl. 13-15.

Digitalisering är dagens ord. Men hur skulle man kunna utnyttja det i den finländska matkedjan, bättre än hittills? Det händer mycket i branschen. Digitala plattformar har utvecklats. Kom med i ett webbinarium där man diskuterar digitaliseringens potential!

Välkommen att delta!

Digitalisaatio on päivän sana. Mutta miten sitä voisi hyödyntää nykyistä paremmin suomalaisessa ruokaketjussa? Alalla tapahtuu paljon. Digitaaliset alustat ovat kehittyneet. Tule mukaan webinaariin, jossa pohditaan digitalisaation potentiaalia!

PROGRAM:

13.00-13.30
Miten kuluttajadataa voi hyödyntää ruokaketjun arvon lisäämisessä? (på finska) forskare ekon. mag. Laura Forsman, Åbo Universitet

PDF

13:30-14:00
Hur och varför dela gårdsdata i agribusiness? Ledande expert/digitala tjänster Martina Candolin, ProAgria

PDF

14.00-14.10
Digitalisering som en investering – hurdan räntabilitet kan man kräva? VD Jukka Suvitie (Pellervoinstitutet/PI-johtamiskoulu)

14.10-14.20
Paus

14.20-14.50
Agri Food Data Space Finland – uusi ympäristö yhdistämään suomalaista ruokadataa (på finska) Direktör Pertti Hyvärinen, Cinia Oy. PDF
– Kommentar: Professor Emeritus Arto Lahti

14.50-15.00
Sammanfattning, direktör Markus Lassheikki MTK

Moderator: Ombudsman Max Schulman

 

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Perustaisinko osuuskunnan? -webinaari: Osuuskunnan säännöt

Oletko kiinnostunut osuuskunnan perustamisesta ja osuustoiminnasta liiketoimintamallina? Tule avoimeen webinaariin mukaan kuulemaan tästä yhteisyrittäjyyteen perustuvasta yrittämisen muodosta! Mitä osuuskunnan säännöissä tulee ottaa huomioon? Miksi niiden laatimiseen kannattaa käyttää reilusti aikaa ja ajatusta? Esimerkiksi näihin kysymyksiin vastaa webinaarissa Pellervon lakiasianjohtaja Anne Ekonoja. Mukana myös yritysasiantuntija Matti Ketola Pellervosta. Tervetuloa mukaan! Osuuskunnan perustajan opas mallisääntöineen on saatavilla

Pellervon Aamu: Omistajan tahto hallitustyöskentelyssä

Pellervon Aamun vieraana Suvi Honkanen ja Stefan Saaristo. Miten jäsenomisteisen yrityksen hallinnossa toimiminen eroaa muista yrityksistä? Miten hallituksissa kuullaan omistajan ääntä, miten sen kuulemista voisi kehittää?