Digitaliseringens potential i matkedjan – vilka är våra nästa steg

Päivämäärä:

Tid: 4.11.2020 kl. 13-15.

Digitalisering är dagens ord. Men hur skulle man kunna utnyttja det i den finländska matkedjan, bättre än hittills? Det händer mycket i branschen. Digitala plattformar har utvecklats. Kom med i ett webbinarium där man diskuterar digitaliseringens potential!

Välkommen att delta!

Digitalisaatio on päivän sana. Mutta miten sitä voisi hyödyntää nykyistä paremmin suomalaisessa ruokaketjussa? Alalla tapahtuu paljon. Digitaaliset alustat ovat kehittyneet. Tule mukaan webinaariin, jossa pohditaan digitalisaation potentiaalia!

PROGRAM:

13.00-13.30
Miten kuluttajadataa voi hyödyntää ruokaketjun arvon lisäämisessä? (på finska) forskare ekon. mag. Laura Forsman, Åbo Universitet

PDF

13:30-14:00
Hur och varför dela gårdsdata i agribusiness? Ledande expert/digitala tjänster Martina Candolin, ProAgria

PDF

14.00-14.10
Digitalisering som en investering – hurdan räntabilitet kan man kräva? VD Jukka Suvitie (Pellervoinstitutet/PI-johtamiskoulu)

14.10-14.20
Paus

14.20-14.50
Agri Food Data Space Finland – uusi ympäristö yhdistämään suomalaista ruokadataa (på finska) Direktör Pertti Hyvärinen, Cinia Oy. PDF
– Kommentar: Professor Emeritus Arto Lahti

14.50-15.00
Sammanfattning, direktör Markus Lassheikki MTK

Moderator: Ombudsman Max Schulman

 

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Starting a Cooperative -webinar

Are you interested in a co-operative as a form of business? Welcome to this free webinar to learn more. Introduction to the business form and founding a cooperative in FinlandDirector of Cooperation Kari Huhtala, Pellervo what is a co-operative? comparison of different forms of business in Finland why choose co-operative as a form of business?

Pellervon Päivä 2024

Osuuskuntien keskusjärjestö Pellervon vuoden päätapahtuma tarjoaa mielenkiintoisia aineksia ajattelulle ja mahdollisuuksia kohtaamisille kaikille osuustoiminnasta kiinnostuneille tai osuuskunnissa toimiville. Päivän aikana pidetään myös Pellervon vuosikokous.