Cogeca Business Forum – maatalousosuuskunnat lisäarvon tuottajina

Päivämäärä:

EU-maiden maatalousosuustoiminnan keskuskomitea Cogeca järjestää 7.joulukuuta Brysselissä Business Forumin, jonka teemana on ”Maatalousosuuskunnat lisäarvon tuottajina”.

Keynote-puheenvuoron pitää Frank van Tongeren OECD:n kauppa- ja maatalouspoliittisen jaoston johtaja. Paneelissa mukana HKScanin hallituksen puheenjohtaja Mikko Nikula.

Ohjelma:

Cogeca Presidency Business Forum – Agricultural cooperatives creating value
Brussels, 7th December 2016

2:30 p.m.
Opening words by Mr Thomas MAGNUSSON, President of Cogeca

Introduction by Mr Christian PÈES, coordinator of the Cogeca Presidency Business Fora

Keynote speech by: Mr Frank van Tongeren, Head of the trade and agricultural policy division at the OECD

Current and future challenges: investing in creating value, a must for agricultural cooperatives.

Q&A

3:45 p.m. Coffee break

4:00 p.m.

Round-table debate:
Strategies employed by European cooperatives to create value in the agri-food chain
Moderator: Mr Edward Bray, Journalist for Agra Facts, Agra Focus and ViEUws correspondent

Panellists:
Mr Jean-Luc DUVAL, Vice-chairman of AGRIAL (FR)
Mr Mikko NIKULA, Chairman of HKScan (FI)
Mr Giovanni GUARNERI Vice president PLAC (IT) (tbc)
Mr Didier ALGOET, MoB of BelOrta (BE) (tbc)

5:50 p.m. Conclusions by Mr Thomas MAGNUSSON, President of Cogeca

6:00 p.m. End of the Presidency Business Forum on Entrepreneurship

 

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Työterveys ja työsuojelu pienosuuskunnassa -webinaari

Tule kuulemaan miten tehokkaasti huolehtia työntekijöiden terveydestä ja turvallisuudesta pienyrityksen toimintaympäristössä. Webinaarissa pureudutaan myös pienosuuskunnan työsuhteesiin liittyvän työterveyshuollon järjestämiseen ja työsuojelukysymyksiin. Mitä lakeja ja määräyksiä liittyy työsuojeluun, jotka myös pienissä yrityksissä pitää ottaa huomioon? Käytännön vinkkejä ja työkaluja, joilla varmistetaan, että osuuskuntasi noudattaa kaikkia voimassa olevia säännöksiä ja luo turvallisen työympäristön kaikille. Mitä työterveyshuolto ja

Osuuskuntien listautumisaamiainen

Listautuminen pörssiin on kiinnostava vaihtoehto kasvun ja kehittämisen rahoittamiseksi. Listautuminen kasvattaa yhtiön näkyvyyttä ja tuo toiminnalle jatkuvan, läpinäkyvän arvostuksen. Listautuneen yhtiön asiakkaat, sidosryhmät ja henkilöstö voivat luottaa yhtiön toiminnan ja raportoinnin avoimuuteen ja tehokkuuteen. Nasdaq Helsinki, Helsingin pörssi, on tukenut yhtiöiden kasvua ja pääomanhankintaa jo yli sadan vuoden ajan Suomessa. Nyt myös osuuskuntien listaaminen Nasdaq

Pellervon Päivä 2024

Pellervon Päivän teemana 2024 on Merkityksellinen muutos. Seminaarilavalla mm. Hannu Krook ja Juha Ruohola, Ilkka Halava, Anu Ubaud, Martin Nordell ja Niklas Jensen-Eriksen. Tilaisuuden juontaa Nina Hirvensalo.

Pellervon vuosikokous

Osuuskuntien keskusjärjestö Pellervon vuosikokous järjestetään Pellervon Päivän yhteydessä. Vieraspuhujaksi saapuu työministeri Arto Satonen. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille Pellervon Päivän osallistujille. Ennen aloitusta tarjolla aamukahvi. Virallinen kokouskutsu lähetetään jäsenille erikseen. Ilmoittautuminen Pellervon Päivän ilmoittautumisen yhteydessä. Jos ilmoittaudut vain vuosikokousedustajaksi vuosikokoukseen ilmoittautuminen sähköpostitse toimisto@pellervo.fi.