FRÅN JORD TILL BORD -RUOKAFOORUMI HELSINGISSÄ 1.12.2016

Päivämäärä:

Tuotammeko yhä maailman laadukkainta bulkkia? Mistä löytyvät tulevaisuuden menestystuotteet, joista kuluttaja on valmis maksamaan?

Tule mukaan ruokaforumiin, jossa on paljon sisältöä tiiviissä paketissa! Kuulemme eurooppatason puheenvuoron, vieraaksi tulee puheenjohtaja Thomas Magnusson COGECAsta. SOK:n strategiajohtaja avaa tulevaisuuden ruokakaupan suuntia. Päivän päättää mielenkiintoinen talouskatsaus.

Kaikki kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita! Tilaisuuden järjestää Finlands Svenska Andelsförbund ja sen kieli on ruotsi, mutta jokainen osallistuja voi luonnollisesti käyttää omaa kieltään.

Tilaisuuteen voi ilmoittautua PI-johtamiskoulun ilmoittautumisjärjestelmän kautta tästä. Ohjelma ja ruotsinkielinen kuvaus löytyy alapuolelta.

Lisätietoja: Kari Huhtala, kari.huhtala@pellervo.fi; 040 8466704


FRÅN JORD TILL BORD 2016 – HÄNGER VI MED I MORGONDAGENS LÖSNINGAR?

Producerar man bulk av världens högsta klass i vårt lantbruk? Eller ser man tecken på riktiga premiumprodukter?

Hurudan ser morgondagens mathandel ut? Var finns framtidens framgångsprodukter och för vad vill konsumenten betala?

De här frågorna skall man ställa nu då matpriserna fortsätter  att stagnera.

 

Kom med till forumet ”Från jord till bord 2016”! Nu är det dags för kritisk men innovativ sondering.

Vi har återigen detta år fått utmärkta föreläsare till forumet: experter från europanivån och hemlandet.

Vi förväntar oss deltagare från producent-, förädlings- och konsumentandelslag samt flera andra organisationer.

Målet för forumet är att genom presentationer och diskussioner öka kännedomen om temat samt att öka växelverkan mellan deltagarorganisationerna.

 

Tid: Den 1 december, 2016

Plats: Hotell Presidentti, Helsingfors

Pris: 125 €

Anmälningar: på adress www.johtamiskoulu.fi / Ilmoittaudu senast den 21 november 2016.

Organisatör: Finlands Svenska Andelsförbund och Sällskapet Pellervo

 

Program:

9.30 Kaffe och te

10.00 Välkommen, Lars Björklöf, ordförande för Finlands Svenska Andelsförbund FSA

10.15 Mathandel och digitalisering – hur handlar framtidens konsument? strategidirektör Sebastian Nyström, SOK

11.00 Eko Nu – REKO-ringar erövrar marknader, företagare Thomas Snellman, Pedersöre

Diskussion och debatt: Hänger producenterna med i utvecklingen? Moderator: Verkställande direktör Christer Granlycke

12.00 Lunch

13.00 Den europeiska matproduktionen i vägkorset, Thomas Magnusson, President för COGECA (den europeiska lantbrukskooperationsorganisationen)

13.45 Hur kan producentandelslag främja lantbrukarnas välmående – VD Jan Lähde, Dava Foods; styrelsemedlem i Sällskapet Pellervo

Diskussion och debatt

14.30 Nationalekonomisk översikt – har finländska företag konkurrenskraft? Ledande ekonom Penna Urrila, Finlands Näringsliv EK

15.00 Avslutning, Verkställande direktör Kari Huhtala, Finlands Svenska Andelsförbund FSA

Kaffe

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Pk-osuuskuntien vastuullisuuskoulutukset osa 2: Miksi vastuullisuus on tärkeää?

Vastuullisuudesta on kovaa vauhtia tulossa kaiken toiminnan, myös liiketoiminnan, perusedellytys. Kyse on markkinoilla pysymisestä ja pärjäämisestä. Siksi pk-osuuskuntienkin on tärkeä ymmärtää mitä vahvistuvat vastuullisuusvaatimukset tarkoittavat niiden omalle toiminnalle. Osuustoimintakeskus Pellervo järjestää pk-osuuskunnille suunnatun kolmiosaisen webinaarikoulutussarjan vastullisuudesta, jossa vastataan kysymyksiin mitä?, miksi? ja miten?. Koulutuksessa valotetaan mistä vastuullisuudesta on kysymys, miksi vastuullisuuteen on syytä kiinnittää huomiota

OT-Vuosikirja 2022: Julkistuswebinaari

OT-vuosikirjan 2022 julkistaminen, kaikille avoin ja erittäin ajankohtainen webinaari: Osuuskunnat epävarman ajan toimijoina Vuoden 2022 tilinpäätösanalyysit kertovat paljon 9.00 Tervetuloa! Kari Huhtala, Pellervo – mikä on OT-vuosikirja? – toimitusjohtaja Mari Kokon esittely + minihaastattelu 1. työpäivän kunniaksi 9.10 Osuustoimintayritysten vuosi 2022. Jukka Suvitie, PI-Johtamiskoulu – yleiskatsaus vuosikirjan keskeisiin analyyseihin 9.20 Osuuskauppojen ja -pankkien menestyjät 2022. Pasi Saarnivaara,

Perustaisinko osuuskunnan? -webinaari

Webinaari 13.9. klo 14-14.45 Oletko kiinnostunut osuuskunnan perustamisesta ja osuustoiminnasta liiketoimintamallina? Tule avoimeen webinaariin mukaan kuulemaan tästä yhteisyrittäjyyteen perustuvasta yrittämisen muodosta! Mukana osuuskuntamuotoiseen yrittäjyyteen ja osuuskunnan perustamiseen johdattamassa osuustoimintajohtaja Kari Huhtala ja yritysasiantuntija Matti Ketola Osuustoimintakeskus Pellervosta.

Pienosuuskuntaforum 2022

Tervetuloa Pienosuuskuntaforumiin, joka on ajankohtaispäivä osuuskunnissa toimiville ja muutoin pienosuuskuntien asioista kiinnostuneille. Tilaisuus järjestetään 12. lokakuuta klo 13-16 G18 Salissa, Yrjönkatu 18, Helsinki ja sitä voi seurata myös etäyhteydellä. Pienosuuskuntaforumin ohjelma valmistuu elokuussa 2022, mutta ilmoittautuminen tapahtumaan on avattu.