Hankinnat työllistymisen tukena – strategiasta käytäntöön

Päivämäärä:

Aika: 25.1.2017 klo 12.30–16.30
Paikka: Forssan kaupungintalo, Ryhmähuone 3

Osallisuutta osuuskunnista hanke on tehnyt selvitystä kunnan mahdollisuuksista tehdä hankintoja osuuskunnilta. Seminaarilla halutaan herättää keskustelua käytännön toimista ja mahdollisuuksista. Seminaaripäivä on tarkoitettu kuntien hankinnoista vastaaville henkilöille, yrittäjille ja osuuskuntatoimijoille.

Hankinnoilla työtä ja työpaikkoja

13.00

Uudistuva hankintalaki osuuskuntien näkökulmasta – selvitystyön tuloksia
Toimitusjohtaja Jarmo Hänninen, Idekoop osuuskunta
Kommenttipuheenvuoro Katariina Huikko, Suomen kuntaliitto ry

15.00
Kahvitauko

15.20
Osuuskunta yritysten yhteenliittymänä toimintavoiman vahvistamiseksi
Toimitusjohtaja Sami Karhu, Pellervo seura ry

16.30
Tilaisuus päättyy

Seminaarista kuvataan live-video Youtubeen.
https://youtu.be/RGzT75RH-RE

 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:

Maarit Kumpulainen
Osallisuutta osuuskunnista, hanketyöntekijä Forssa
040 9052880
maarit.kumpulainen@kiipula.fi

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Cooperatives Europe event: Cultivating Sustainability. Advancing Efficient Agri-Food Value Chains

Eurooppalaisten osuuskuntien kattojärjestö Cooperatives Europe, kuluttajaosuuskuntien EuroCoop ja CO-FRESH-projektin kumppanit järjestävät tapahtuman: ”Kestävän kehityksen edistäminen: Tehokkaiden maatalous-elintarvikearvoketjujen kehittäminen”. Tapahtuma järjestetään EU-rahoitteisen CO-FRESH-hankkeen puitteissa ja tavoitteena on esitellä neljä uutta elintarvikearvoketjuja kehittävää innovaatiota. Ohjelma julkaistaan myöhemmin. Milloin: 31.3.2023 Aika: 10.30-14.00 CET Paikka: Bryssel (Copa-Cogecan toimisto) ja verkossa Ilmoittaudu mukaan.

Pellervon Päivä 2023 – Suomen uudistuminen

Talouden ja johtamisen seminaari 13.4. klo 13-16: Vuoden huipputapaaminen kaikille osuuskunnista kiinnostuneille. Keskiössä Suomen tulevaisuus ja osuuskuntien ihmisten johtaminen. Ilmoittaudu mukaan, helmikuun loppuun asti edullisemmin! Pellervon Päivän aamussa esittelyssä osuustoimintatutkimus ennen Osuustoimintakeskus Pellervon vuosikokousta. Lounaan jälkeen seminaari. Tule vain seminaariin tai koko päiväksi!

Pellervon Päivän aamu: Tutkimusesittely

Esittelyssä klo 9-10 uusinta tutkimustatietoa osuuskauppojen ja osuuspankkien johtamisesta ja hallinnosta. Anu Puusan (UEF) ja Pasi Sajasalon (JYU) puheevuorojen jälkeen toimitusjohtajan kommentti tutkimustiedon hyödyntämisestä, Henrik Karvonen, osuuskauppa EePee.

Pellervon vuosikokous

Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n sääntömääräinen vuosikokous. Kokous on avoin kaikille, mutta äänioikeus on vain valtakirjalla toimivilla jäsenten edustajilla. Kokouksen päätteeksi kuullaan MTV3:n yhteiskuntatoimituksen päällikön Eeva Lehtimäen analyysi eduskuntavaaleja ja hallitusneuvotteluita. Ennen kokouksta (klo 9) ohjelmassa on osuustoimintatutkimuksen esittely, jonne toivotaan runsasta osanottoa kokoukseen saapuvien keskuudesta.