Hankinnat työllistymisen tukena – strategiasta käytäntöön

Päivämäärä:

Aika: 25.1.2017 klo 12.30–16.30
Paikka: Forssan kaupungintalo, Ryhmähuone 3

Osallisuutta osuuskunnista hanke on tehnyt selvitystä kunnan mahdollisuuksista tehdä hankintoja osuuskunnilta. Seminaarilla halutaan herättää keskustelua käytännön toimista ja mahdollisuuksista. Seminaaripäivä on tarkoitettu kuntien hankinnoista vastaaville henkilöille, yrittäjille ja osuuskuntatoimijoille.

Hankinnoilla työtä ja työpaikkoja

13.00

Uudistuva hankintalaki osuuskuntien näkökulmasta – selvitystyön tuloksia
Toimitusjohtaja Jarmo Hänninen, Idekoop osuuskunta
Kommenttipuheenvuoro Katariina Huikko, Suomen kuntaliitto ry

15.00
Kahvitauko

15.20
Osuuskunta yritysten yhteenliittymänä toimintavoiman vahvistamiseksi
Toimitusjohtaja Sami Karhu, Pellervo seura ry

16.30
Tilaisuus päättyy

Seminaarista kuvataan live-video Youtubeen.
https://youtu.be/RGzT75RH-RE

 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:

Maarit Kumpulainen
Osallisuutta osuuskunnista, hanketyöntekijä Forssa
040 9052880
maarit.kumpulainen@kiipula.fi

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Pellervon Aamu: Osuuskuntien EU-vaikuttaminen

EU-vaalit lähestyvät: Miten osuuskuntien vaikuttamistyötä tehdään Brysselissä? Mitkä teemat ovat ajankohtaisimpia juuri nyt? Mari Kokon kanssa aiheesta keskustelemassa Pellervon, MTK:n ja SLC:n yhteisen EU-toimiston vetäjä Hanna Leiponen-Syyrakki ja MetsäGroupin yhteiskuntasuhdejohtaja Tytti Peltonen.   

Perustaisinko osuuskunnan? -webinaari: Osuuskunnan säännöt

Oletko kiinnostunut osuuskunnan perustamisesta ja osuustoiminnasta liiketoimintamallina? Tule avoimeen webinaariin mukaan kuulemaan tästä yhteisyrittäjyyteen perustuvasta yrittämisen muodosta! Mitä osuuskunnan säännöissä tulee ottaa huomioon? Miksi niiden laatimiseen kannattaa käyttää reilusti aikaa ja ajatusta? Esimerkiksi näihin kysymyksiin vastaa webinaarissa Pellervon lakiasianjohtaja Anne Kontkanen. Mukana myös yritysasiantuntija Matti Ketola Pellervosta. Tervetuloa mukaan! Osuuskunnan perustajan opas mallisääntöineen on saatavilla verkossa

Pellervon Aamu: Omistajan tahto hallitustyöskentelyssä

Pellervon Aamun vieraana Suvi Honkanen ja Stefan Saaristo. Miten jäsenomisteisen yrityksen hallinnossa toimiminen eroaa muista yrityksistä? Miten hallituksissa kuullaan omistajan ääntä, miten sen kuulemista voisi kehittää? 

Kari Huhtalan väitöstilaisuus tuottajaosuuskuntien hallituksen jäsenten valinnasta

Pellervon osuustoimintajohtaja Kari Huhtala väittelee LUT-yliopistossa, aiheenaan tuottajaosuuskuntien hallinto. Kauppatieteiden johtamisen ja organisaatioiden oppialaan kuuluvan väitöskirjan otsikko on Paradoxes of Director Selection in Agricultural Co-operatives: Understanding Boards’ Conformance and Performance Roles (Hallituksen jäsenten valintaan liittyvät paradoksit tuottajaosuuskunnissa: hallituksen sovittamis- ja suorituskykyroolien ymmärtäminen). Vastaväittäjäksi Lappeenrannan kampuksella pidettävään tilaisuuteen saapuu norjalainen professori Morten Huse (BI Norwegian Business School).