Iiro Jussilan osuustoimintajohtamista koskevan kirjan julkistamistilaisuus

Päivämäärä:
Iiro Jussilan kirjan ”Tiedolla, taidolla, intohimolla – liikeyrityksen & omistajayhteisön johtaminen” julkistamistilaisuus järjestetään torstaina 26.11.2015 klo 10 alkaen Pellervossa, Simonkatu 6, 6. kerroksen neuvotteluhuone, Helsinki.
Osuustoimintayritysten johtamisen professori Iiro Jussila pureutuu uutuuskirjassaan jäsenpohjaisten organisaatioiden johtamiseen.Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa Osuustoiminnan neuvottelukunnan lahjoitusprofessuuria hoitavan Jussilan kirja pohjaa 13 vuotta jatkuneeseen määrätietoiseen osuustoimintajohtamisen tutkimus- ja opetustoimintaan.
Tiedotustilaisuutta seuraa seminaari, jossa tarkastellaan osuustoimintayritysten johtamista uutuuskirjan pohjalta.

Ohjelma

Klo 10.00–11.00
Tiedotustilaisuus
Avaus, toimitusjohtaja Sami Karhu, Pellervo-Seura ry
Kirjan esittely, professori Iiro Jussila, Lappeenrannan teknillinen yliopisto
Kirjan käyttö, AD Minna Aho, Pellervo-Media Oy
Keskustelu, kysymykset
Päätössanat, toimitusjohtaja Vesa Lehikoinen, Janakkalan Osuuspankki
Klo 11.15–13.30
Seminaari Osuustoimintayritysten johtamisesta Iiro Jussilan kirjan pohjalta
Avaus, sihteeri Sami Karhu, Osuustoiminnan neuvottelukunta
Osuuskuntien ja keskinäisten yritysten oma pelitapa, professori Iiro Jussila, Lappeenrannan teknillinen yliopisto
Minkä tietämysaukon uutuuskirja täyttää? OP osuuskunnan hallintoneuvoston varapuheenjohtaja Vesa Lehikoinen.
Keskustelua
Päätössanat, Osuustoiminnan neuvottelukunnan puheenjohtaja Martti Asunta.
Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.
Ilmoittautumiset tiistaihin 24.11. mennessä Sinikka Huotarille, sinikka.huotari@pellervo.fi, puh. 040 845 6841.
Lisätietoja toimitusjohtaja Sami Karhulta, sami.karhu@pellervo.fi , puh. 0400 545 989 ja Iiro Jussilalta, iiro.jussila@lut.fi , puh. 050 4659 899.
Kirjan tilaukset Pellervon verkkokaupasta: http://www.pellervo.fi/tiedolla-taidolla-intohimolla.
Tilaisuuteen saapuville on tarjolla ”Tiedolla, taidolla, intohimolla – liikeyrityksen & omistajayhteisön johtaminen” kirja.
[advanced_iframe securitykey=”da39a3ee5e6b4b0d3255bfef95601890afd80709″ width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/JiOpViw96rs” frameborder=”0″ allowfullscreen]
Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Pienosuuskuntawebinaari: onko hinnalla väliä – myyttekö tehokkaasti?

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan pienosuuskunnille ajankohtaisista ja tärkeistä asioista Pellervon pienosuuskuntawebinaareihin! Vuoden viimeisessä webinaarissa keskustellaan hinnoittelusta pienosuuskunnassa ja hieman myös myynnistä. Mitkä asiat vaikuttavat hintaan ja mitä kannattaa pyytää? Kuka hinnan päättää ja myynnin  tekee? Miten hinnoittelu vaikuttaa yrityksen kannattavuuteen? Webinaaria vetää Yritysneuvonnan kehittämispäällikkö Jarmo Hänninen ja mukana keskustelemassa ovat Mediakunta osk:n Hanna Kokkonen ja

Turhaa byrokratiaa vai uusia liiketoimintamahdollisuuksia – miten pk-osuuskuntien tulisi valmistautua tulevaisuuden kestävyyssääntelyyn?

Yritysten toimintakenttä on suuressa muutoksessa. Vaikka jatkuvasti lisääntyvä ja kiristyvä sääntely ei välttämättä suoraan koske pieniä ja keskisuuria yrityksiä, välillisesti pankkien ja rahoittajien kautta sekä osana arvoketjuja vaikutuksilta ei voi välttyä. Erityisesti kestävyysraportointidirektiivi sekä yritysten kestävää toimintaa koskeva huolellisuusvelvoite eli niin kutsuttu EU-yritysvastuudirektiivi tulee vaikuttamaan myös pk-osuuskuntiin.  Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan siitä mitä pk-osuuskunnat

Pellervon Päivä 2024

Pellervon Päivän teemana 2024 on Merkityksellinen muutos. Seminaarilavalla mm. Hannu Krook ja Juha Ruohola, Ilkka Halava, Anu Ubaud, Martin Nordell ja Niklas Jensen-Eriksen. Tilaisuuden juontaa Nina Hirvensalo.