Iiro Jussilan osuustoimintajohtamista koskevan kirjan julkistamistilaisuus

Päivämäärä:
Iiro Jussilan kirjan ”Tiedolla, taidolla, intohimolla – liikeyrityksen & omistajayhteisön johtaminen” julkistamistilaisuus järjestetään torstaina 26.11.2015 klo 10 alkaen Pellervossa, Simonkatu 6, 6. kerroksen neuvotteluhuone, Helsinki.
Osuustoimintayritysten johtamisen professori Iiro Jussila pureutuu uutuuskirjassaan jäsenpohjaisten organisaatioiden johtamiseen.Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa Osuustoiminnan neuvottelukunnan lahjoitusprofessuuria hoitavan Jussilan kirja pohjaa 13 vuotta jatkuneeseen määrätietoiseen osuustoimintajohtamisen tutkimus- ja opetustoimintaan.
Tiedotustilaisuutta seuraa seminaari, jossa tarkastellaan osuustoimintayritysten johtamista uutuuskirjan pohjalta.

Ohjelma

Klo 10.00–11.00
Tiedotustilaisuus
Avaus, toimitusjohtaja Sami Karhu, Pellervo-Seura ry
Kirjan esittely, professori Iiro Jussila, Lappeenrannan teknillinen yliopisto
Kirjan käyttö, AD Minna Aho, Pellervo-Media Oy
Keskustelu, kysymykset
Päätössanat, toimitusjohtaja Vesa Lehikoinen, Janakkalan Osuuspankki
Klo 11.15–13.30
Seminaari Osuustoimintayritysten johtamisesta Iiro Jussilan kirjan pohjalta
Avaus, sihteeri Sami Karhu, Osuustoiminnan neuvottelukunta
Osuuskuntien ja keskinäisten yritysten oma pelitapa, professori Iiro Jussila, Lappeenrannan teknillinen yliopisto
Minkä tietämysaukon uutuuskirja täyttää? OP osuuskunnan hallintoneuvoston varapuheenjohtaja Vesa Lehikoinen.
Keskustelua
Päätössanat, Osuustoiminnan neuvottelukunnan puheenjohtaja Martti Asunta.
Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.
Ilmoittautumiset tiistaihin 24.11. mennessä Sinikka Huotarille, sinikka.huotari@pellervo.fi, puh. 040 845 6841.
Lisätietoja toimitusjohtaja Sami Karhulta, sami.karhu@pellervo.fi , puh. 0400 545 989 ja Iiro Jussilalta, iiro.jussila@lut.fi , puh. 050 4659 899.
Kirjan tilaukset Pellervon verkkokaupasta: http://www.pellervo.fi/tiedolla-taidolla-intohimolla.
Tilaisuuteen saapuville on tarjolla ”Tiedolla, taidolla, intohimolla – liikeyrityksen & omistajayhteisön johtaminen” kirja.
[advanced_iframe securitykey=”da39a3ee5e6b4b0d3255bfef95601890afd80709″ width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/JiOpViw96rs” frameborder=”0″ allowfullscreen]
Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Pk-osuuskuntien vastuullisuuskoulutukset osa 2: Miksi vastuullisuus on tärkeää?

Vastuullisuudesta on kovaa vauhtia tulossa kaiken toiminnan, myös liiketoiminnan, perusedellytys. Kyse on markkinoilla pysymisestä ja pärjäämisestä. Siksi pk-osuuskuntienkin on tärkeä ymmärtää mitä vahvistuvat vastuullisuusvaatimukset tarkoittavat niiden omalle toiminnalle. Osuustoimintakeskus Pellervo järjestää pk-osuuskunnille suunnatun kolmiosaisen webinaarikoulutussarjan vastullisuudesta, jossa vastataan kysymyksiin mitä?, miksi? ja miten?. Koulutuksessa valotetaan mistä vastuullisuudesta on kysymys, miksi vastuullisuuteen on syytä kiinnittää huomiota

OT-Vuosikirja 2022: Julkistuswebinaari

OT-vuosikirjan 2022 julkistaminen, kaikille avoin ja erittäin ajankohtainen webinaari: Osuuskunnat epävarman ajan toimijoina Vuoden 2022 tilinpäätösanalyysit kertovat paljon 9.00 Tervetuloa! Kari Huhtala, Pellervo – mikä on OT-vuosikirja? – toimitusjohtaja Mari Kokon esittely + minihaastattelu 1. työpäivän kunniaksi 9.10 Osuustoimintayritysten vuosi 2022. Jukka Suvitie, PI-Johtamiskoulu – yleiskatsaus vuosikirjan keskeisiin analyyseihin 9.20 Osuuskauppojen ja -pankkien menestyjät 2022. Pasi Saarnivaara,

Perustaisinko osuuskunnan? -webinaari

Webinaari 13.9. klo 14-14.45 Oletko kiinnostunut osuuskunnan perustamisesta ja osuustoiminnasta liiketoimintamallina? Tule avoimeen webinaariin mukaan kuulemaan tästä yhteisyrittäjyyteen perustuvasta yrittämisen muodosta! Mukana osuuskuntamuotoiseen yrittäjyyteen ja osuuskunnan perustamiseen johdattamassa osuustoimintajohtaja Kari Huhtala ja yritysasiantuntija Matti Ketola Osuustoimintakeskus Pellervosta.

Pienosuuskuntaforum 2022

Tervetuloa Pienosuuskuntaforumiin, joka on ajankohtaispäivä osuuskunnissa toimiville ja muutoin pienosuuskuntien asioista kiinnostuneille. Tilaisuus järjestetään 12. lokakuuta klo 13-16 G18 Salissa, Yrjönkatu 18, Helsinki ja sitä voi seurata myös etäyhteydellä. Pienosuuskuntaforumin ohjelma valmistuu elokuussa 2022, mutta ilmoittautuminen tapahtumaan on avattu.