Juhani Laurinkarin Yhteinen hyvä vai yksityinen etu? -kirjan julkistamistilaisuus

Päivämäärä:

Juhani Laurinkarin teoksen ”Yhteinen hyvä vai yksityinen etu? Yhteisötalous hyvinvoinnin rakentajana”tiedotus- ja julkistamistilaisuus järjestetään tiistaina 9. toukokuuta 2017. Osoite: Simonkatu 6, Helsinki. Tilaisuuteen mahtuu 40 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Tilaisuus on maksuton.

Tilaisuuden voi katsoa myös verkossa osoitteessa https://youtu.be/vQuxoOIOSPk klo 9.30 alkaen.

Aikataulu:

klo 9.00 Kahvi

klo 9.30 Kaikille avoin tiedotustilaisuus

klo 10.15 Keskusteleva seminaari kirjan teemasta

Avaus
Toimitusjohtaja Sami Karhu, Pellervo-Seura ry

Teokseni idea
Professori Juhani Laurinkari, Itä-Suomen yliopisto

Kommenttipuheenvuorot

rofessori Tapani Köppä, Helsingin yliopisto
Tutkimusjohtaja Hagen Henry, Helsingin yliopisto

Muut puheenvuorot

Keskustelu

Päätöspuheenvuoro
Osuustoimintajohtaja Kari Huhtala, Pellervo-Seura ry

klo 12.30 Tilaisuuden lopetus

Juhani Laurinkari, Yhteinen hyvä vai yksityinen etu? Yhteisötalous hyvinvoinnin rakentajana. Pellervo 2017. 235 sivua. Kirjan tilaukset netistä https://pellervo.fi/julkaisut-tuotteet/. 29 €

Tilaisuuden voi katsoa myös verkossa osoitteessa https://youtu.be/vQuxoOIOSPk klo 9.30 alkaen.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen

  Nimi (pakollinen)

  Yritys/Organisaatio

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Muut kommentit (esim. mahdolliset erikoisruokavaliot)

  Sähköpostiosoitettani saa käyttää Pellervo-Seuran osuuskuntiin ja osuustoimintaan liittyvään tiedotukseen.

  Jaa artikkeli

  Lisää tapahtumia

  Cooperatives Europe event: Cultivating Sustainability. Advancing Efficient Agri-Food Value Chains

  Eurooppalaisten osuuskuntien kattojärjestö Cooperatives Europe, kuluttajaosuuskuntien EuroCoop ja CO-FRESH-projektin kumppanit järjestävät tapahtuman: ”Kestävän kehityksen edistäminen: Tehokkaiden maatalous-elintarvikearvoketjujen kehittäminen”. Tapahtuma järjestetään EU-rahoitteisen CO-FRESH-hankkeen puitteissa ja tavoitteena on esitellä neljä uutta elintarvikearvoketjuja kehittävää innovaatiota. Ohjelma julkaistaan myöhemmin. Milloin: 31.3.2023 Aika: 10.30-14.00 CET Paikka: Bryssel (Copa-Cogecan toimisto) ja verkossa Ilmoittaudu mukaan.

  Pellervon Päivä 2023 – Suomen uudistuminen

  Talouden ja johtamisen seminaari 13.4. klo 13-16: Vuoden huipputapaaminen kaikille osuuskunnista kiinnostuneille. Keskiössä Suomen tulevaisuus ja osuuskuntien ihmisten johtaminen. Ilmoittaudu mukaan, helmikuun loppuun asti edullisemmin! Pellervon Päivän aamussa esittelyssä osuustoimintatutkimus ennen Osuustoimintakeskus Pellervon vuosikokousta. Lounaan jälkeen seminaari. Tule vain seminaariin tai koko päiväksi!

  Pellervon Päivän aamu: Tutkimusesittely

  Esittelyssä klo 9-10 uusinta tutkimustatietoa osuuskauppojen ja osuuspankkien johtamisesta ja hallinnosta. Anu Puusan (UEF) ja Pasi Sajasalon (JYU) puheevuorojen jälkeen toimitusjohtajan kommentti tutkimustiedon hyödyntämisestä, Henrik Karvonen, osuuskauppa EePee.

  Pellervon vuosikokous

  Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n sääntömääräinen vuosikokous. Kokous on avoin kaikille, mutta äänioikeus on vain valtakirjalla toimivilla jäsenten edustajilla. Kokouksen päätteeksi kuullaan MTV3:n yhteiskuntatoimituksen päällikön Eeva Lehtimäen analyysi eduskuntavaaleja ja hallitusneuvotteluita. Ennen kokouksta (klo 9) ohjelmassa on osuustoimintatutkimuksen esittely, jonne toivotaan runsasta osanottoa kokoukseen saapuvien keskuudesta.