@Laurrennan Instagram Live -lähetys: Millainen yritys on osuuskunta?

Päivämäärä:

Vieraina toimitusjohtaja Milja Laamanen Sosiaalipalvelut Silmu -osuuskunnasta ja opiskelija Josefiina Vanha-Viitakoski Jyväskylän Tiimiakatemiasta ja osuuskunta Sentiasta. Laurrenna eli Laura Mäntynen on yrittäjyysvalmentaja, yrittäjä ja somevaikuttaja, joka on mukana Pellervon, POP:in, PKO:n ja Tradekan #Osuuskuntaelämää-kampanjassa. Kampanjan avulla herätellään 16-25 -vuotiaita nuoria kiinnostumaan osuuskunnasta yritysmuotona ja mahdollisuutena vaikuttaa omaan elinympäristöönsä.

Laurrenna aikoo vastata muun muassa seuraaviin kysymyksiin: Mikä on osuuskunta? Miksi itse innostuin osuuskunnasta yritysmuotona? Osuustoiminta nuoren näkökulmasta? Käytännön kokemukset? InstaLive:n keskeinen ajatus on myös antaa seuraajille mahdollisuus kysyä mitä vain aiheeseen liittyvää. Laurrennan tukena vastauksia on antamassa myös Pellervon yritysasiantuntija Matti Ketola.

 

Lähetys tapahtuu Instagramissa tilillä @laurrenna

http://www.osuuskuntaelamaa.fi

 

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Pienosuuskuntawebinaari: onko hinnalla väliä – myyttekö tehokkaasti?

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan pienosuuskunnille ajankohtaisista ja tärkeistä asioista Pellervon pienosuuskuntawebinaareihin! Vuoden viimeisessä webinaarissa keskustellaan hinnoittelusta pienosuuskunnassa ja hieman myös myynnistä. Mitkä asiat vaikuttavat hintaan ja mitä kannattaa pyytää? Kuka hinnan päättää ja myynnin  tekee? Miten hinnoittelu vaikuttaa yrityksen kannattavuuteen? Webinaaria vetää Yritysneuvonnan kehittämispäällikkö Jarmo Hänninen ja mukana keskustelemassa ovat Mediakunta osk:n Hanna Kokkonen ja

Turhaa byrokratiaa vai uusia liiketoimintamahdollisuuksia – miten pk-osuuskuntien tulisi valmistautua tulevaisuuden kestävyyssääntelyyn?

Yritysten toimintakenttä on suuressa muutoksessa. Vaikka jatkuvasti lisääntyvä ja kiristyvä sääntely ei välttämättä suoraan koske pieniä ja keskisuuria yrityksiä, välillisesti pankkien ja rahoittajien kautta sekä osana arvoketjuja vaikutuksilta ei voi välttyä. Erityisesti kestävyysraportointidirektiivi sekä yritysten kestävää toimintaa koskeva huolellisuusvelvoite eli niin kutsuttu EU-yritysvastuudirektiivi tulee vaikuttamaan myös pk-osuuskuntiin.  Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan siitä mitä pk-osuuskunnat

Pellervon Päivä 2024

Pellervon Päivän teemana 2024 on Merkityksellinen muutos. Seminaarilavalla mm. Hannu Krook ja Juha Ruohola, Ilkka Halava, Anu Ubaud, Martin Nordell ja Niklas Jensen-Eriksen. Tilaisuuden juontaa Nina Hirvensalo.