@Laurrennan Instagram Live -lähetys: Millainen yritys on osuuskunta?

Päivämäärä:

Vieraina toimitusjohtaja Milja Laamanen Sosiaalipalvelut Silmu -osuuskunnasta ja opiskelija Josefiina Vanha-Viitakoski Jyväskylän Tiimiakatemiasta ja osuuskunta Sentiasta. Laurrenna eli Laura Mäntynen on yrittäjyysvalmentaja, yrittäjä ja somevaikuttaja, joka on mukana Pellervon, POP:in, PKO:n ja Tradekan #Osuuskuntaelämää-kampanjassa. Kampanjan avulla herätellään 16-25 -vuotiaita nuoria kiinnostumaan osuuskunnasta yritysmuotona ja mahdollisuutena vaikuttaa omaan elinympäristöönsä.

Laurrenna aikoo vastata muun muassa seuraaviin kysymyksiin: Mikä on osuuskunta? Miksi itse innostuin osuuskunnasta yritysmuotona? Osuustoiminta nuoren näkökulmasta? Käytännön kokemukset? InstaLive:n keskeinen ajatus on myös antaa seuraajille mahdollisuus kysyä mitä vain aiheeseen liittyvää. Laurrennan tukena vastauksia on antamassa myös Pellervon yritysasiantuntija Matti Ketola.

 

Lähetys tapahtuu Instagramissa tilillä @laurrenna

http://www.osuuskuntaelamaa.fi

 

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Pellervon Päivän teemoja ovat Suomen uudistuminen ja osuustoimintayrityksen johtaminen. Suomi on murrosvaiheessa, uutta hallitusta odotellaan ja tulevaisuutta rakennetaan monien painavien haasteiden keskellä. Millaisia tulevaisuudennäkymiä yrityksille on tarjolla, millaisia valintoja tehdä? Miten tässä maailmassa näyttäytyvät osuustoiminnan arvot kuten kohtuullisuus, yhteisöllisyys, omatoimisuus, vastuullisuus? Mitä tulevaisuudesta sanoo maailman 50 parhaan naisen joukkoon valittu futuristi?

Pellervon vuosikokous

Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n vuosikokous. Esityslista julkaistaan lähempänä. Virallisten osanottajien ilmoittautuminen ennakkoon.