@Laurrennan Instagram Live -lähetys: Millainen yritys on osuuskunta?

Päivämäärä:

Vieraina toimitusjohtaja Milja Laamanen Sosiaalipalvelut Silmu -osuuskunnasta ja opiskelija Josefiina Vanha-Viitakoski Jyväskylän Tiimiakatemiasta ja osuuskunta Sentiasta. Laurrenna eli Laura Mäntynen on yrittäjyysvalmentaja, yrittäjä ja somevaikuttaja, joka on mukana Pellervon, POP:in, PKO:n ja Tradekan #Osuuskuntaelämää-kampanjassa. Kampanjan avulla herätellään 16-25 -vuotiaita nuoria kiinnostumaan osuuskunnasta yritysmuotona ja mahdollisuutena vaikuttaa omaan elinympäristöönsä.

Laurrenna aikoo vastata muun muassa seuraaviin kysymyksiin: Mikä on osuuskunta? Miksi itse innostuin osuuskunnasta yritysmuotona? Osuustoiminta nuoren näkökulmasta? Käytännön kokemukset? InstaLive:n keskeinen ajatus on myös antaa seuraajille mahdollisuus kysyä mitä vain aiheeseen liittyvää. Laurrennan tukena vastauksia on antamassa myös Pellervon yritysasiantuntija Matti Ketola.

 

Lähetys tapahtuu Instagramissa tilillä @laurrenna

http://www.osuuskuntaelamaa.fi

 

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Pellervon Aamu: Omistajan tahto hallitustyöskentelyssä

Pellervon Aamun vieraana Suvi Honkanen ja Stefan Saaristo. Miten jäsenomisteisen yrityksen hallinnossa toimiminen eroaa muista yrityksistä? Miten hallituksissa kuullaan omistajan ääntä, miten sen kuulemista voisi kehittää?