@Laurrennan Instagram Live -lähetys: Millainen yritys on osuuskunta?

Päivämäärä:

Vieraina toimitusjohtaja Milja Laamanen Sosiaalipalvelut Silmu -osuuskunnasta ja opiskelija Josefiina Vanha-Viitakoski Jyväskylän Tiimiakatemiasta ja osuuskunta Sentiasta. Laurrenna eli Laura Mäntynen on yrittäjyysvalmentaja, yrittäjä ja somevaikuttaja, joka on mukana Pellervon, POP:in, PKO:n ja Tradekan #Osuuskuntaelämää-kampanjassa. Kampanjan avulla herätellään 16-25 -vuotiaita nuoria kiinnostumaan osuuskunnasta yritysmuotona ja mahdollisuutena vaikuttaa omaan elinympäristöönsä.

Laurrenna aikoo vastata muun muassa seuraaviin kysymyksiin: Mikä on osuuskunta? Miksi itse innostuin osuuskunnasta yritysmuotona? Osuustoiminta nuoren näkökulmasta? Käytännön kokemukset? InstaLive:n keskeinen ajatus on myös antaa seuraajille mahdollisuus kysyä mitä vain aiheeseen liittyvää. Laurrennan tukena vastauksia on antamassa myös Pellervon yritysasiantuntija Matti Ketola.

 

Lähetys tapahtuu Instagramissa tilillä @laurrenna

http://www.osuuskuntaelamaa.fi

 

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Pellervon tupaantuliaiset

Pistäydy 6. lokakuuta meillä, kun Sinulle sopii! Klo 14 – 14.30 Kurkistuksia työyhteisömme arkeen Tervetuloa: Mari Kokko, toimitusjohtaja Osuustoimintaopetus: työelämäprofessuurit ja verkko-opinnot, Kari Huhtala, osuustoimintajohtaja Asunto-osakeyhtiölaki ja asunto-osuuskunnat, Anne Kontkanen, lakiasiainjohtaja Osuustoiminta somevaikuttajien silmin: #OsuuskuntaElämää -kampanja, Maija Hakala ja Matti Ketola, viestintä Mitä olen oppinut kahdeksassa vuodessa PI-Johtamiskoulun toimitusjohtajana? Jukka Suvitie Klo 14.30-18, Vapaata seurustelua

Pienosuuskuntaforum 2022

Tervetuloa Pienosuuskuntaforumiin, joka on ajankohtaispäivä osuuskunnissa toimiville ja muutoin pienosuuskuntien asioista kiinnostuneille. Tilaisuus järjestetään 12. lokakuuta klo 13-16 G18 Salissa, Yrjönkatu 18, Helsinki ja sitä voi seurata myös etäyhteydellä. Ohjelma klo 13-16 Avaus toimitusjohtaja Mari Kokko, Osuustoimintakeskus Pellervo Osuuskunnan ja tilitoimiston yhteistyö KTM Merja Hiltunen, Blond Accounts Oy Ajankohtaiskatsaus työosuuskuntien jäsenten ansioturvaan työsopimuslain uudistuksen näkökulmasta

Perustaisinko osuuskunnan? -webinaari: Miten osuuskunnasta yhteiskunnallinen yritys?

Oletko kiinnostunut osuuskunnan perustamisesta ja osuustoiminnasta liiketoimintamallina ja mitä tarkoittaa, kun osuuskunta on yhteiskunnallinen yritys? Tule avoimeen webinaariin mukaan kuulemaan tästä yhteisyrittäjyyteen perustuvasta yrittämisen muodosta! Asiantuntijana yritysneuvonnan kehittämispäällikkö Jarmo Hänninen Pellervosta ja Yhteiskunnallisten yritysten osaamiskeskuksesta. Jos osuuskunta halutaan perustaa yhteiskunnallisena yrityksenä mitä pitää ottaa huomioon Miten olemassa olevasta osuuskunnasta yhteiskunnallinen yritys? Mitä Yhteiskunnallinen yritys -merkki tarkoittaa?

Havaintoja ja puhetta osuuskuntatoiminnan nykytilasta ja tulevaisuudesta. Pellervon toimitusjohtajana 40 päivää toimineen Mari Kokon vieraana PTT:n toimitusjohtaja Markus Lahtinen. Tule mukaan kommentoimaan keskustelua – tai kysymään Marin ajatuksista uuden pestin ensimetreiltä.