Luovat alat ja osuuskuntayrittäminen

Päivämäärä:

Järjestäjä: Akava Uusimaa

Akava järjestää kulttuurin ja luovien alojen jäsenilleen seminaarin osuuskuntayrittämisestä. Tilaisuudessa tutustutaan luovien alojen osuuskuntiin ja osuuskuntamallin tarjoamiin vaihtoehtoihin.

Lisätietoja tapahtumasta Akavan kotisivuilta http://www.akava.fi/uutishuone/tapahtumat/tapahtumahaku/luovat_alat_ja_osuuskuntayrittaminen.591.html

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Turhaa byrokratiaa vai uusia liiketoimintamahdollisuuksia – miten pk-osuuskuntien tulisi valmistautua tulevaisuuden kestävyyssääntelyyn?

Yritysten toimintakenttä on suuressa muutoksessa. Vaikka jatkuvasti lisääntyvä ja kiristyvä sääntely ei välttämättä suoraan koske pieniä ja keskisuuria yrityksiä, välillisesti pankkien ja rahoittajien kautta sekä osana arvoketjuja vaikutuksilta ei voi välttyä. Erityisesti kestävyysraportointidirektiivi sekä yritysten kestävää toimintaa koskeva huolellisuusvelvoite eli niin kutsuttu EU-yritysvastuudirektiivi tulee vaikuttamaan myös pk-osuuskuntiin.  Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan siitä mitä pk-osuuskunnat

Pellervon Päivä 2024

Pellervon Päivän teemana 2024 on Merkityksellinen muutos. Seminaarilavalla mm. Hannu Krook ja Juha Ruohola, Ilkka Halava, Anu Ubaud, Martin Nordell ja Niklas Jensen-Eriksen. Tilaisuuden juontaa Nina Hirvensalo.