Maailman modernein liiketoimintamalli – yritysten osuuskunnalla vauhtia myyntiin ja voimaa kehitystyöhön

Päivämäärä:

Technopolis ja Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulu järjestämää yhdessä avoimen ja maksuttoman verkottumisaamun, jossa tarjotaan ajankohtaiskatsaus maailman moderneimmasta liiketoimintamallista ja sen mahdollisuuksista.

Keskustelunherättäjänä tutkija Antti Talonen Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulusta. Näkökulmia ja käytännönesimerkkejä kertovat yli 200 aseman Suomen Energiaosuuskunnan CEO Hannu Laitinen sekä CEO Heikki Salo Valomo-osuuskunnasta, joka 20 yrityksen ja niissä työskentelevien n. 300 ammattilaisen muodostama yritys.

Tilaisuudessa on Pellervon näyttelypöytä päivään liittyvine materiaaleineen.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen Technopoliksen kotisivuilla

Ohjelma

7.45 Ilmoittautuminen ja verkottumisaamiainen
8.25 Tilaisuuden avaus
Satu Eskelinen, johtaja, Technopolis Tampere
8.30 Osuuskunta – Maailman modernein liiketoimintamalli
Antti Talonen, tutkija, Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulu
9.00 Tauko, santsikahvit, verkottumista
9.15 Uutta bisnestä Yritysten Osuuskunnan kautta
Heikki Salo, toimitusjohtaja, Valomo
9.35 Yrittäjät osuuskunnan omistajina, asiakkaina ja resurssina
Hannu Laitinen, toimitusjohtaja, Suomen Energiaosuuskunta SEO
9.55 Kysymyksiä, keskustelua
10.15 Tilaisuus päättyy, verkottuminen voi jatkua tapahtumatilassa
10.30 Kampuskierros
Mahdollisuus tutustua Technopolis Yliopistonrinteen uusiin toimitiloihin ja kokoustiloihin.

 

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Työterveys ja työsuojelu pienosuuskunnassa -webinaari

Tule kuulemaan miten tehokkaasti huolehtia työntekijöiden terveydestä ja turvallisuudesta pienyrityksen toimintaympäristössä. Webinaarissa pureudutaan myös pienosuuskunnan työsuhteesiin liittyvän työterveyshuollon järjestämiseen ja työsuojelukysymyksiin. Mitä lakeja ja määräyksiä liittyy työsuojeluun, jotka myös pienissä yrityksissä pitää ottaa huomioon? Käytännön vinkkejä ja työkaluja, joilla varmistetaan, että osuuskuntasi noudattaa kaikkia voimassa olevia säännöksiä ja luo turvallisen työympäristön kaikille. Mitä työterveyshuolto ja

Osuuskuntien listautumisaamiainen

Listautuminen pörssiin on kiinnostava vaihtoehto kasvun ja kehittämisen rahoittamiseksi. Listautuminen kasvattaa yhtiön näkyvyyttä ja tuo toiminnalle jatkuvan, läpinäkyvän arvostuksen. Listautuneen yhtiön asiakkaat, sidosryhmät ja henkilöstö voivat luottaa yhtiön toiminnan ja raportoinnin avoimuuteen ja tehokkuuteen. Nasdaq Helsinki, Helsingin pörssi, on tukenut yhtiöiden kasvua ja pääomanhankintaa jo yli sadan vuoden ajan Suomessa. Nyt myös osuuskuntien listaaminen Nasdaq

Pellervon Päivä 2024

Pellervon Päivän teemana 2024 on Merkityksellinen muutos. Seminaarilavalla mm. Hannu Krook ja Juha Ruohola, Ilkka Halava, Anu Ubaud, Martin Nordell ja Niklas Jensen-Eriksen. Tilaisuuden juontaa Nina Hirvensalo.

Pellervon vuosikokous

Osuuskuntien keskusjärjestö Pellervon vuosikokous järjestetään Pellervon Päivän yhteydessä. Vieraspuhujaksi saapuu työministeri Arto Satonen. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille Pellervon Päivän osallistujille. Ennen aloitusta tarjolla aamukahvi. Virallinen kokouskutsu lähetetään jäsenille erikseen. Ilmoittautuminen Pellervon Päivän ilmoittautumisen yhteydessä. Jos ilmoittaudut vain vuosikokousedustajaksi vuosikokoukseen ilmoittautuminen sähköpostitse toimisto@pellervo.fi.