Matforum: Från jord till bord – Utmaningar inom matkedjan

Päivämäärä:

Vi har fått utmärkta föreläsare till vårt forum. Vi förväntar oss deltagare från producent-, förädlings- och konsumentandelslag samt flera andra organisationer. Målet för forumet är att genom presentationer och diskussioner öka kännedomen om temat samt att öka växelverkan mellan deltagarorganisationerna.

Tillställningen hålls den 10.11.2015 klo 10-15 i hotell Presidentti, Södra Järnvägsgatan 4, Helsingfors.

Deltagaravgiften är 90 €. Ifall du också deltar i buffén är avgiften 150 €.

Anmälningar om deltagande ber vi om senast den 31.10.2015 på www.johtamiskoulu.fi / Ilmoittaudu.

Program:

9.30 Kaffe och te

10.00 Öppning
Lars Björklöf, ordförande för Finlands Svenska Andelsförbund FSA

Ska maten vara prisvärd eller värd sitt pris?
Verkställande direktör Hannu Krook, OK Varuboden-Osla Hlg
Verksamhetsledare Johan Åberg, Svenska lantbruksproducenternas centralförbund

Diskussion och debatt, Mikael Jern

11.30 Fikapaus

12.00 Hur förbättra kommunikationen inom matkedjan?
Ordförande Örjan Brinkman, Sveriges Konsument

Hur klarar vi oss i den internationella konkurrensen?
Iiro Wester, Valio Ab, Executive Vice President, Sales

Diskussion och debatt

13.30 Paus

13.45  Vartåt riktar sig den europeiska livsmedelsindustrin – matmarknadens stora bild och drivkrafter
Tf verkställande direktör Perttu Pyykkönen, Pellervo Ekonomiska Forskning PTT

14.15 Finländsk matproduktion på den öppna marknaden
Jord- och skogsbruksutskottets ledamot Mats Nylund, Riksdagen

14.45 Avslutning, Verkställande direktör Kari Huhtala, Finlands Svenska Andelsförbund FSA

15-17 BUFFÉ

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Pellervon Aamu: Talouden näkymät

PTT:n toimitusjohtaja, ekonomisti Markus Lahtinen keskustelemassa Pellervon toimitusjohtaja Mari Kokon kanssa talouden tilasta ja tulevaisuusskenaarioista. Ajankohtaiswebinaariin voi osallistua myös lähettämällä oman kysymyksen joko etukäteen tai tilaisuuden aikana.

Miksi osuuskunta? Oikean yritysmuodon valinta -webinaari

Oletko perustamassa yritystä, mutta et ole varma, sopisiko osuuskunta sen yritysmuodoksi? Osallistu tunnin mittaiseen webinaariimme, jossa käsittelemme osuuskunnan ja osakeyhtiön keskeisiä eroja ja tarkastelemme, kuinka oskuuskuntamuoto voi tukea monenlaisia liiketoimintamalleja. Webinaarissa käsitellään: Liiketoiminnan näkökulma: Missä liiketoiminnassa osuuskunta toimii hyvin ja missä se ei välttämättä ole paras valinta. Eri osuuskuntatyypit: Tutustu erilaisiin osuuskuntarakenteisiin ja niiden etuihin.

Pellervon Päivä 2025

Tapahtumapaikkana on Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva Kulttuurikasarmi. Aiemmin mm. linja-autoasemana toiminut rakennus sijaitsee Simonkadun naapurissa, Kampin kauppakeskusta vastapäätä. Pellervon Päivä huipentaa YK:n kansainvälisen osuustoimintavuoden. Se on tilaisuus, joka kokoaa laajasti yhteen niin suurten kuin pientenkin osuustoiminnallisten yritysten johtoa, hallinnossa toimivia ja sidosryhmien edustajia. Tarjolla on jälleen tutkittua tietoa, puheenaiheita ja sekä otollinen ympäristö tutustua uusiin ihmisiin.

Tilaa uutiskirje