Osuuskuntayrittäjyys-koulutus Helsingissä

Päivämäärä:

Järjestäjä: Tampereen seudun osuustoimintakeskus
Hinta: 250 e + alv 24 %

Osuuskuntalakiin keskittyvä koulutus on suunnattu yritysneuvojille ja muille yrityskehittämisen parissa toimiville sekä yrittäjyyden opettajille ja yritysvalmentajille.

Koulutus vastaa mm. seuraaviin kysymyksiin:

– Milloin osuuskunta sopii muita yritysmuotoja paremmin?
– Miten osuuskunta voi jopa korvata kaikki muut yritysmuodot?
– Mitä nykyinen osuuskuntalaki mahdollistaa osuuskuntien rahoituksessa?
– Osuuskunnassa työllistyminen – mitä tulee huomioida?

Koulutuksen ohjelman, ilmoittautumisohjeet ja hintatiedot löydät Tampereen seudun osuustoimintakeskuksen kotisivuilta.

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Turhaa byrokratiaa vai uusia liiketoimintamahdollisuuksia – miten pk-osuuskuntien tulisi valmistautua tulevaisuuden kestävyyssääntelyyn?

Yritysten toimintakenttä on suuressa muutoksessa. Vaikka jatkuvasti lisääntyvä ja kiristyvä sääntely ei välttämättä suoraan koske pieniä ja keskisuuria yrityksiä, välillisesti pankkien ja rahoittajien kautta sekä osana arvoketjuja vaikutuksilta ei voi välttyä. Erityisesti kestävyysraportointidirektiivi sekä yritysten kestävää toimintaa koskeva huolellisuusvelvoite eli niin kutsuttu EU-yritysvastuudirektiivi tulee vaikuttamaan myös pk-osuuskuntiin.  Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan siitä mitä pk-osuuskunnat

Pellervon Päivä 2024

Pellervon Päivän teemana 2024 on Merkityksellinen muutos. Seminaarilavalla mm. Hannu Krook ja Juha Ruohola, Ilkka Halava, Anu Ubaud, Martin Nordell ja Niklas Jensen-Eriksen. Tilaisuuden juontaa Nina Hirvensalo.