Osuustoiminnan tutkimusseminaari 2019

Päivämäärä:

Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti järjestää vuosittaisen Osuustoiminnan tutkimusseminaarin torstaina ja perjantaina 16. – 17.5.2019 Mikkelissä Kyyhkylän Kartanossa Saimaan rannalla.

Seminaarin ensimmäisenä päivänä esitellään laajasti osuustoiminnan soveltuvuutta eri aloille (esim. sote, asunto-osuuskunnat, keskinäiset yhtiöt, alusta-osuuskunnat, jne.). Päivä on varattu monitieteisille, suomenkielisille tutkimusesityksille.

Toisen, osin englanninkielisen päivän pääteemana on osuuskuntaoikeus, ja näkökulmaa aiheeseen tuodaan myös Suomen ulkopuolelta.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Ruralia-instituutin kotisivuilla.

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Perustaisinko osuuskunnan? -webinaari: Osuuskunnan säännöt

Oletko kiinnostunut osuuskunnan perustamisesta ja osuustoiminnasta liiketoimintamallina? Tule avoimeen webinaariin mukaan kuulemaan tästä yhteisyrittäjyyteen perustuvasta yrittämisen muodosta! Mitä osuuskunnan säännöissä tulee ottaa huomioon? Miksi niiden laatimiseen kannattaa käyttää reilusti aikaa ja ajatusta? Esimerkiksi näihin kysymyksiin vastaa webinaarissa Pellervon lakiasianjohtaja Anne Ekonoja. Mukana myös yritysasiantuntija Matti Ketola Pellervosta. Tervetuloa mukaan! Osuuskunnan perustajan opas mallisääntöineen on saatavilla

Pellervon Aamu: Omistajan tahto hallitustyöskentelyssä

Pellervon Aamun vieraana Suvi Honkanen ja Stefan Saaristo. Miten jäsenomisteisen yrityksen hallinnossa toimiminen eroaa muista yrityksistä? Miten hallituksissa kuullaan omistajan ääntä, miten sen kuulemista voisi kehittää?