Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n vuosikokous

Päivämäärä:

Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n vuosikokous järjestetään valtuuskunnan tekemän päätöksen mukaisesti perjantaina 18. syyskuuta kello 10-12.

Kokouspaikka on Hotelli Presidentti Helsingin keskustassa. (Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki)

Kokoukseen on mahdollista osallistua etänä. Se on avoin kaikille kiinnostuneille, ei vain Pellervon jäsenten virallisille edustajille. Osanotosta tulee ilmoittaa etukäteen viimeistään 11. syyskuuta. Kokousedustajille tarjolla on Presidentissä tarjolla aamukahvi ja lounas.

Valtakirjat tulee lähettää etukäteen: maija.niemenpaa@pellervo.fi

Lisätietoja: Palvelukoordinaattori Maija Niemenpää, p. 040 845 6841

Ilmoittautuminen

Juha-Matti Saksa: Osuustoiminnan yritysjohdon viestit nyt? 18.9.2020

Korona tuli ja mullisti – Mikä on osuustoiminnan paikka tulevaisuuden Suomessa? Mistä Pellervon jäsenyritysten ylimmän johdon tulisi julkisuudessa puhua ja mitä peräänkuuluttaa? Entäpä jäsenyritysten luottamusjohdon pääviesti, kun puhutaan suomalaisten tulevaisuudenuskon rakentamisesta?

LUT-yliopiston rehtori Juha-Matti Saksa puhuu Pellervon vuosikokouksen aluksi perjantaina 18. syyskuuta kello 10-10.30. Saksa johtaa Lappeenrannassa ja Lahdessa toimivaa tekniikan ja talouden yhdistävää tiedeyliopistoa. Taustaltaan hän on kauppatieteilijä, joka väitöskirjassaan tutki aikoinaan asiakasomisteisten osuuskuntien päätöksentekoa.

Esitystä voi seurata virtuaalisesti, eikä sitä ole rajattu vain virallisille vuosikokousedustajille.

Ilmoittautuminen

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia