Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n vuosikokous

Päivämäärä:

Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n vuosikokous järjestetään perjantaina 18. syyskuuta 2020 kello 10-12.

Kokouspaikka on Hotelli Presidentti Helsingin keskustassa. (Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki).

Paikan päälle saapuville kokousedustajille tarjolla on aamukahvi ja lounas.

Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille, ei vain Pellervon jäsenten virallisille edustajille.

Vuosijuhlaesitelmän pitää LUT-yliopiston rehtori Juha-Matti Saksa.

Ilmoittautuminen viimeistään 11. syyskuuta.

 

 

Lisää tapahtumia

Pellervon Aamu: Iiro Jussila ja osuustoimintajohtaminen 1.10. klo 9

Iiro Jussila toimi osuustoimintaan erikoistuneena professorina LUT-yliopistossa 2013-2019. Nyt on yhteenvedon aika. Pellervon Aamu on 45 min osuustoiminnan eri teemoihin syventyvä verkkotapahtuma, jossa alustuksen jälkeen on tilaa keskustelulle ja kysymyksille. Tervetuloa mukaan!

Pienosuuskuntaforum 2020

Pienosuuskuntaforum järjestetään verkkotapahtumana 6. lokakuuta klo 9 – 12.30. Ajankohtaispäivä osuuskunnissa toimiville, osuuskunnan perustamista harkiseville ja muutoin pienosuuskuntien asioista kiinnostuneille.

Perustaisinko osuuskunnan? -webinaari

Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n vuosikokous järjestetään perjantaina 18. syyskuuta 2020 kello 10-12. Kokouspaikka on Hotelli Presidentti Helsingin keskustassa. (Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki). Paikan päälle saapuville kokousedustajille tarjolla on aamukahvi ja lounas. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille, ei vain Pellervon jäsenten virallisille edustajille. Vuosijuhlaesitelmän pitää LUT-yliopiston rehtori Juha-Matti Saksa. Ilmoittautuminen