Osuustoimintakeskus Pellervon webinaari – Ihminen oman elämänsä sankarina: Miten yksilö voi vaikuttaa yhteisöönsä ja talouteensa?

Päivämäärä:
Kategoriat:

Aika: 19.11. klo 9-9.45
Ilmoittaudu: https://pellervo-lv.creamailer.fi/survey/aj94h9a7rfkmc  Ei pakollinen, mutta ilmoittautumalla saat muistutuksen edellisenä päivänä ja voit esittää teemaan liittyviä ennakkokysymyksiä.
Webinaari lähetetään Youtubessa osoitteessa: https://www.youtube.com/watch?v=D1FVTfRRxuU

  • Millaiseen toimintaan osuuskunta sopii?
  • Miten osuustoiminta vaikuttaa suomalaiseen yhteiskuntaan?
  • Miten yksilö voi vaikuttaa osuustoiminnan kautta omaan talouteensa?

Esimerkiksi näitä kysymyksiä pohditaan Osuustoimintakeskus Pellervon webinaarissa tiistaina 19. marraskuuta klo 9.00-9.45. Keskustelemassa toimitusjohtaja Sami Karhu ja viestintäpäällikkö Maija Hakala Osuustoimintakeskus Pellervosta. Tapahtuma on osa Osuustoimintaviikko47:ää.

Ilmoittautumalla saat muistutuksen tapahtumasta edellisenä päivänä ja voit esittää teemaan liittyviä ennakkokysymyksiä. Webinaari lähetetään osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=D1FVTfRRxuU.

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Perustaisinko osuuskunnan? -webinaari: Osuuskunnan säännöt

Oletko kiinnostunut osuuskunnan perustamisesta ja osuustoiminnasta liiketoimintamallina? Tule avoimeen webinaariin mukaan kuulemaan tästä yhteisyrittäjyyteen perustuvasta yrittämisen muodosta! Mitä osuuskunnan säännöissä tulee ottaa huomioon? Miksi niiden laatimiseen kannattaa käyttää reilusti aikaa ja ajatusta? Esimerkiksi näihin kysymyksiin vastaa webinaarissa Pellervon lakiasianjohtaja Anne Ekonoja. Mukana myös yritysasiantuntija Matti Ketola Pellervosta. Tervetuloa mukaan! Osuuskunnan perustajan opas mallisääntöineen on saatavilla

Pellervon Aamu: Omistajan tahto hallitustyöskentelyssä

Pellervon Aamun vieraana Suvi Honkanen ja Stefan Saaristo. Miten jäsenomisteisen yrityksen hallinnossa toimiminen eroaa muista yrityksistä? Miten hallituksissa kuullaan omistajan ääntä, miten sen kuulemista voisi kehittää?