Osuustoimintaviikko47 – Avausseminaari: Tulevaisuuden työ ja osuuskunnat

Päivämäärä:

Osuustoiminnan Kehittäjät – Coop Finland ry järjestää yhteistyössä Osuustoimintakeskus Pellervon kanssa Osuustoimintaviikko47:n avausseminaarin aiheesta

TULEVAISUUDEN TYÖ JA OSUUSKUNNAT

Aika: maanantai 18.11. klo 13-15
Paikka: Kabinetti 7, Osuustoimintakeskus Pellervo, Simonkatu 6, Helsinki
Suora lähetys verkossa: https://www.youtube.com/watch?v=RuV2sMIK24M (jää myös tallenteeksi)

Seminaarissa käsitellään työn murrosta ja siihen liittyviä ilmiöitä meiltä ja maailmalta, ja kuinka etenkin työntekijäomisteiset osuuskunnat voisivat edistää vastuullista ja osallistavaa työelämää. Yksi keskeinen kysymys on, voivatko osuuskunnat olla ratkaisu epätyypillisten työsuhteiden ja alustatyön ongelmiin? Entä voimmeko valmistaa nuoria osuustoimijoiksi?

Seminaari on paneelimuotoinen, ja siihen osallistuvat ekonomisti Antti Koskela STTK:sta, tutkija ja yhteiskunnallisen yritystoiminnan selvityksen laatija Harri Kostilainen DIAK:sta, vanhempi tutkija ja Osuustoiminnan Kehittäjät – Coop Finland ry:n hallituksen jäsen Eliisa Troberg, osuustoimintajohtaja Kari Huhtala Osuustoimintakeskus Pellervosta sekä puheenjohtaja Jarmo Hänninen Osuustoiminnan Kehittäjät – Coop Finland ry:stä.

Tila on rajallinen, joten ilmoittaudu ennakkoon jarmo.hanninen@idekoop.fi

Samaan sähköpostiosoitteeseen voit laittaa teemaan liittyviä kysymyksiä ja näkemyksiä.

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Kansainvälinen osuustoimintapäivä

Heinääkuun ensimmäisenä lauantaina vietettävänä osuustoiminnan juhlapäivänä osuuskuntien kautta maailman toivotaan tuovan esille sitä, miten ne rakentavat parempaa ja kestävämpää maailmaa. Sosiaalisessa mediassa tapahtumien aihetunnisteena on #CoopsDay.