OT-vuosikirjan julkistuswebinaari: Koronan vaikutukset osuuskuntiin

Päivämäärä:
Kategoriat:

OT-lehden erikoisnumeroon on jälleen koottu kattava valikoima analyyseja osuustoimintayritysten menestyksistä ja vastoinkäymisistä edellisellä tilikaudella. Se avaa myös eri toimialojen tulevaisuudennäkymiä. Tervetuloa kuulemaan, miltä talous näyttää osuustoiminnan näkökulmasta tarkasteltuna!

Ohjelma:

  • OT-Vuosikirja 2021: Osuustoimintajohtaja Kari Huhtala, vuosikirjan analyytikkotiimin vetäjä
  • Katsaus kokonaisuuteen: Miten meni ja miltä tulevaisuus näyttää? Toimitusjohtaja Jukka Suvitie, PI-johtamiskoulu, vuosikirjan yleiskatsauksen kirjoittaja
  • Miltä koronavuosi näytti sijoittajan silmin: Toimitusjohtaja Jari Pirinen, Arvo Sijoitusosuuskunta
  • Tuottajayritysten näkökulma: Tutkimusjohtaja Sari Forsman-Hugg, Pellervon taloustutkimus PTT
  • Vastuullisuuden rooli osuustoimintayrityksissä, vastuullisuusasiantuntija Hanna Muukka, Osuustoimintakeskus Pellervo

Ilmoittautuminen webinaariin.

OT-lehti on osuustoimintaan erikoistunut talouslehti. Sen erikoisnumero kokoaa vuosittain kattavan valikoiman analyyseja osuustoimintayritysten menestyksistä ja vastoinkäymisistä edellisellä tilikaudella. Julkaisu tarjoaa myös näkymän tulevaan eri toimialoilla.

Vuosikirja ilmestyy 1.9.

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Pellervon Aamu: Osuuskuntien EU-vaikuttaminen

EU-vaalit lähestyvät: Miten osuuskuntien vaikuttamistyötä tehdään Brysselissä? Mitkä teemat ovat ajankohtaisimpia juuri nyt? Mari Kokon kanssa aiheesta keskustelemassa Pellervon, MTK:n ja SLC:n yhteisen EU-toimiston vetäjä Hanna Leiponen-Syyrakki ja MetsäGroupin yhteiskuntasuhdejohtaja Tytti Peltonen.   

Perustaisinko osuuskunnan? -webinaari: Osuuskunnan säännöt

Oletko kiinnostunut osuuskunnan perustamisesta ja osuustoiminnasta liiketoimintamallina? Tule avoimeen webinaariin mukaan kuulemaan tästä yhteisyrittäjyyteen perustuvasta yrittämisen muodosta! Mitä osuuskunnan säännöissä tulee ottaa huomioon? Miksi niiden laatimiseen kannattaa käyttää reilusti aikaa ja ajatusta? Esimerkiksi näihin kysymyksiin vastaa webinaarissa Pellervon lakiasianjohtaja Anne Kontkanen. Mukana myös yritysasiantuntija Matti Ketola Pellervosta. Tervetuloa mukaan! Osuuskunnan perustajan opas mallisääntöineen on saatavilla verkossa

Pellervon Aamu: Omistajan tahto hallitustyöskentelyssä

Pellervon Aamun vieraana Suvi Honkanen ja Stefan Saaristo. Miten jäsenomisteisen yrityksen hallinnossa toimiminen eroaa muista yrityksistä? Miten hallituksissa kuullaan omistajan ääntä, miten sen kuulemista voisi kehittää? 

Kari Huhtalan väitöstilaisuus tuottajaosuuskuntien hallituksen jäsenten valinnasta

Pellervon osuustoimintajohtaja Kari Huhtala väittelee LUT-yliopistossa, aiheenaan tuottajaosuuskuntien hallinto. Kauppatieteiden johtamisen ja organisaatioiden oppialaan kuuluvan väitöskirjan otsikko on Paradoxes of Director Selection in Agricultural Co-operatives: Understanding Boards’ Conformance and Performance Roles (Hallituksen jäsenten valintaan liittyvät paradoksit tuottajaosuuskunnissa: hallituksen sovittamis- ja suorituskykyroolien ymmärtäminen). Vastaväittäjäksi Lappeenrannan kampuksella pidettävään tilaisuuteen saapuu norjalainen professori Morten Huse (BI Norwegian Business School).