OT-vuosikirjan julkistuswebinaari: Koronan vaikutukset osuuskuntiin

Päivämäärä:
Kategoriat:

OT-lehden erikoisnumeroon on jälleen koottu kattava valikoima analyyseja osuustoimintayritysten menestyksistä ja vastoinkäymisistä edellisellä tilikaudella. Se avaa myös eri toimialojen tulevaisuudennäkymiä. Tervetuloa kuulemaan, miltä talous näyttää osuustoiminnan näkökulmasta tarkasteltuna!

Ohjelma:

  • OT-Vuosikirja 2021: Osuustoimintajohtaja Kari Huhtala, vuosikirjan analyytikkotiimin vetäjä
  • Katsaus kokonaisuuteen: Miten meni ja miltä tulevaisuus näyttää? Toimitusjohtaja Jukka Suvitie, PI-johtamiskoulu, vuosikirjan yleiskatsauksen kirjoittaja
  • Miltä koronavuosi näytti sijoittajan silmin: Toimitusjohtaja Jari Pirinen, Arvo Sijoitusosuuskunta
  • Tuottajayritysten näkökulma: Tutkimusjohtaja Sari Forsman-Hugg, Pellervon taloustutkimus PTT
  • Vastuullisuuden rooli osuustoimintayrityksissä, vastuullisuusasiantuntija Hanna Muukka, Osuustoimintakeskus Pellervo

Ilmoittautuminen webinaariin.

OT-lehti on osuustoimintaan erikoistunut talouslehti. Sen erikoisnumero kokoaa vuosittain kattavan valikoiman analyyseja osuustoimintayritysten menestyksistä ja vastoinkäymisistä edellisellä tilikaudella. Julkaisu tarjoaa myös näkymän tulevaan eri toimialoilla.

Vuosikirja ilmestyy 1.9.

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Cooperatives Europe event: Cultivating Sustainability. Advancing Efficient Agri-Food Value Chains

Eurooppalaisten osuuskuntien kattojärjestö Cooperatives Europe, kuluttajaosuuskuntien EuroCoop ja CO-FRESH-projektin kumppanit järjestävät tapahtuman: ”Kestävän kehityksen edistäminen: Tehokkaiden maatalous-elintarvikearvoketjujen kehittäminen”. Tapahtuma järjestetään EU-rahoitteisen CO-FRESH-hankkeen puitteissa ja tavoitteena on esitellä neljä uutta elintarvikearvoketjuja kehittävää innovaatiota. Ohjelma julkaistaan myöhemmin. Milloin: 31.3.2023 Aika: 10.30-14.00 CET Paikka: Bryssel (Copa-Cogecan toimisto) ja verkossa Ilmoittaudu mukaan.

Pellervon Päivä 2023 – Suomen uudistuminen

Talouden ja johtamisen seminaari 13.4. klo 13-16: Vuoden huipputapaaminen kaikille osuuskunnista kiinnostuneille. Keskiössä Suomen tulevaisuus ja osuuskuntien ihmisten johtaminen. Ilmoittaudu mukaan, helmikuun loppuun asti edullisemmin! Pellervon Päivän aamussa esittelyssä osuustoimintatutkimus ennen Osuustoimintakeskus Pellervon vuosikokousta. Lounaan jälkeen seminaari. Tule vain seminaariin tai koko päiväksi!

Pellervon Päivän aamu: Tutkimusesittely

Esittelyssä klo 9-10 uusinta tutkimustatietoa osuuskauppojen ja osuuspankkien johtamisesta ja hallinnosta. Anu Puusan (UEF) ja Pasi Sajasalon (JYU) puheevuorojen jälkeen toimitusjohtajan kommentti tutkimustiedon hyödyntämisestä, Henrik Karvonen, osuuskauppa EePee.

Pellervon vuosikokous

Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n sääntömääräinen vuosikokous. Kokous on avoin kaikille, mutta äänioikeus on vain valtakirjalla toimivilla jäsenten edustajilla. Kokouksen päätteeksi kuullaan MTV3:n yhteiskuntatoimituksen päällikön Eeva Lehtimäen analyysi eduskuntavaaleja ja hallitusneuvotteluita. Ennen kokouksta (klo 9) ohjelmassa on osuustoimintatutkimuksen esittely, jonne toivotaan runsasta osanottoa kokoukseen saapuvien keskuudesta.