Pellervon Aamu: Arvon matka pörssiin

Päivämäärä:

Pohjalainen sijoitusosuuskunta Arvo pääsi kilisyttämään Nasdaq Helsingin pörssikelloa 20. kesäkuuta merkiksi siitä, että kaupankäynti osuuskunnan osuuksilla alkoi.

Markkinapaikka First Northissa ei ole vielä muita osuuskuntia. Miksi Arvo halusi sinne päästä ja millainen matka oli? Miten toimii sijoitusosuuskunta? Aikooko se sellaisena pysyä? Mitä hyötyä sen omistajille tästä muutoksesta on?

Pellervon Aamun vieraana Arvon toimitusjohtaja Jari Pirinen ja Nasdaq Nordicin asiakkuusjohtaja Erja Retzén. Keskustelun juontaa Jukka Suvitie.

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Turhaa byrokratiaa vai uusia liiketoimintamahdollisuuksia – miten pk-osuuskuntien tulisi valmistautua tulevaisuuden kestävyyssääntelyyn?

Pohjalainen sijoitusosuuskunta Arvo pääsi kilisyttämään Nasdaq Helsingin pörssikelloa 20. kesäkuuta merkiksi siitä, että kaupankäynti osuuskunnan osuuksilla alkoi. Markkinapaikka First Northissa ei ole vielä muita osuuskuntia. Miksi Arvo halusi sinne päästä ja millainen matka oli? Miten toimii sijoitusosuuskunta? Aikooko se sellaisena pysyä? Mitä hyötyä sen omistajille tästä muutoksesta on? Pellervon Aamun vieraana Arvon toimitusjohtaja Jari Pirinen ja

Pellervon Päivä 2024

Pellervon Päivän teemana 2024 on Merkityksellinen muutos. Seminaarilavalla mm. Hannu Krook ja Juha Ruohola, Ilkka Halava, Anu Ubaud, Martin Nordell ja Niklas Jensen-Eriksen. Tilaisuuden juontaa Nina Hirvensalo.