Pellervon Aamu: Iiro Jussila ja osuustoimintajohtaminen 1.10. klo 9

Päivämäärä:

 

Iiro Jussila vetää professuuriaikansa yhteen: Osuustoimintajohtaminen, mitä ajattelen nyt?

Milloin: Torstaina 1. lokakuuta kello 9-9.45
Miten: Webinaarilinkki lähetetään ilmoittautuneille

KTT Iiro Jussila toimi osuustoimintajohtamisen professorina LUT-yliopiston kauppakorkeakoulussa vuosina 2013-2019, ensin täysipäiväisesti ja vuodesta 2016 alkaen osa-aikaisesti. Nyt on viimeisen yhteenvedon aika! Miltä osuustoiminnan johtaminen näyttää akateemisesta maailmasta käsin tarkasteltuna?

Mitä muutoksia Jussila havaitsi osuustoimintaprofessuurinsa aikana? Mitä johtopäätöksiä hän teki osuustoiminnan johtamisesta ja organisoinnista? Mitä aiheita olisi syytä tutkia enemmän? Mitä jokaisen osuustoimintayrityksen pitäisi ottaa opiksi tieteellisen tutkimuksen tuloksista?

Tule mukaan kuulemaan, mitä kuumia perunoita Iiro Jussila haluaa nostaa esille nyt, kun osuustoimintaprofessuuri on tältä osin päättynyt ja hän on siirtynyt uusien aiheiden pariin LUT- yliopiston teknilliseen tiedekuntaan tuotantotalouden osastolle.

Aamu koostuu alustuksesta ja keskusteluosiosta, johon myös yleisöllä on mahdollisuus osallistua.

Tapahtuma on maksuton ja siihen voi osallistua myös kännykän kautta.

Ilmoittaudu

Lisää tapahtumia

Perustaisinko osuuskunnan? -webinaari

Osuuskunnan alkuvaiheisiin perehdyttävä Perustaisinko osuuskunnan? -webinaari järjestetään seuraavan kerran 22. lokakuuta klo 13. Asiantuntijavieraana on yritysneuvoja Mirja Taipale Tampereen Ensimetristä.

Pellervon Aamussa Iiro Jussila: PTT päätöksenteon tukena

Pellervon Aamun vieraana PTT:n väistyvä toimitusjohtaja Iiro Jussila. Mitä Pellervon yhdessä mm. MTK:n kanssa omistava taloustutkimuslaitos PTT oikein tekee? Millaisia tutkimuksia sieltä voi tilata? Miten hyödyntää sitä osuuskunnan johtamisen tukena? Miten PTT eroaa Pellervon toisesta tutkimusyhtiöstä Kantar Agrista? Webinaarin kesto on 45 minuuttia, johon mahtuu sekä alustus että keskusteluosuus. tervetuloa mukaan!