Pellervon Aamu: Iiro Jussila ja osuustoimintajohtaminen 1.10. klo 9

Päivämäärä:

 

Iiro Jussila vetää professuuriaikansa yhteen: Osuustoimintajohtaminen, mitä ajattelen nyt?

Milloin: Torstaina 1. lokakuuta kello 9-9.45
Miten: Webinaarilinkki lähetetään ilmoittautuneille

KTT Iiro Jussila toimi osuustoimintajohtamisen professorina LUT-yliopiston kauppakorkeakoulussa vuosina 2013-2019, ensin täysipäiväisesti ja vuodesta 2016 alkaen osa-aikaisesti. Nyt on viimeisen yhteenvedon aika! Miltä osuustoiminnan johtaminen näyttää akateemisesta maailmasta käsin tarkasteltuna?

Mitä muutoksia Jussila havaitsi osuustoimintaprofessuurinsa aikana? Mitä johtopäätöksiä hän teki osuustoiminnan johtamisesta ja organisoinnista? Mitä aiheita olisi syytä tutkia enemmän? Mitä jokaisen osuustoimintayrityksen pitäisi ottaa opiksi tieteellisen tutkimuksen tuloksista?

Tule mukaan kuulemaan, mitä kuumia perunoita Iiro Jussila haluaa nostaa esille nyt, kun osuustoimintaprofessuuri on tältä osin päättynyt ja hän on siirtynyt uusien aiheiden pariin LUT- yliopiston teknilliseen tiedekuntaan tuotantotalouden osastolle.

Aamu koostuu alustuksesta ja keskusteluosiosta, johon myös yleisöllä on mahdollisuus osallistua.

Tapahtuma on maksuton ja siihen voi osallistua myös kännykän kautta.

Ilmoittaudu

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Pellervon Aamu – Identiteetti yrityksen tukijalkana

Webinaarivieraana OP Uusimaan hallituksen puheenjohtaja Annukka Nikola ja PKO:n toimitusjohtaja Juha Kivelä pohtimassa osuuskuntaidentiteettiä omien yritystensä näkökulmasta. Keskustelu liittyy ICA:n käynnnistämään kansanväliseen identeetin tarkasteluprosessiin.

Perustaisinko osuuskunnan -webinaari: Osuuskunnan säännöt

Oletko kiinnostunut osuuskunnan perustamisesta ja osuustoiminnasta liiketoimintamallina? Tule avoimeen webinaariin mukaan kuulemaan tästä yhteisyrittäjyyteen perustuvasta yrittämisen muodosta! Mitä osuuskunnan säännöissä tulee ottaa huomioon? Miksi niiden laatimiseen kannattaa käyttää reilusti aikaa ja ajatusta? Esimerkiksi näihin kysymyksiin vastaa webinaarissa Pellervon lakiasianjohtaja Anne Kontkanen. Mukana myösyritysasiantuntija Matti Ketola Pellervosta. Tervetuloa mukaan! Osuuskunnan perustajan opas mallisääntöineen on saatavilla verkossa osoitteessa

Pienosuuskuntien edunvalvonta ja vaikuttamistyö -webinaari

Webinaari, jossa keskitytään osuuskuntien yhteisen edun ajamiseen ja sen tarpeisiin. Mitä ovat ajankohtaiset teemat osuuskuntien edunvalvonnassa? Mitä Coop Finland ja Pellervo tekevät pienempien osuuskuntien puitteiden edistämiseksi? Mitkä ovat vaikuttamisen tarpeet tänä ja tulevana vuonna? Tule mukaan seuraamaan keskustelua ja esittämään toiveita pienosuuskuntien edunvalvonnan painopisteistä. Mukana Pellervon toimitusjohtaja Mari Kokko, Osuuskuntayhdistys Coop Finlandin varapuheenjohtaja Jukka Peltokoski

Pienosuuskuntien kehittämispäivä: Vahvista talousosaamista ja kasvata vastuullisuutta 

Tervetuloa aivan uudenlaiseen koulutukseen, joka tuo yhteen pienosuuskuntien aktiiviset tekijät! Pienosuuskuntien kehittämispäivä tarjoaa sinulle mahdollisuuden vahvistaa taloudellista osaamistasi ja syventyä vastuullisuuden maailmaan. Tämä on tilaisuutesi kasvattaa osuuskuntasi menestystä ja vaikuttavuutta.   Missä: Pellervo, Simonkatu 6, Helsinki Milloin: tiistaina 19.9. klo 9-16.15 Kenelle: pienosuuskuntien jäsenille ja hallituksissa toimiville (max. 22 osallistujaa ja 2 korkeintaan samasta osuuskunnasta) Hinta: