Pellervon Aamu: Iiro Jussila ja osuustoimintajohtaminen 1.10. klo 9

Päivämäärä:

 

Iiro Jussila vetää professuuriaikansa yhteen: Osuustoimintajohtaminen, mitä ajattelen nyt?

Milloin: Torstaina 1. lokakuuta kello 9-9.45
Miten: Webinaarilinkki lähetetään ilmoittautuneille

KTT Iiro Jussila toimi osuustoimintajohtamisen professorina LUT-yliopiston kauppakorkeakoulussa vuosina 2013-2019, ensin täysipäiväisesti ja vuodesta 2016 alkaen osa-aikaisesti. Nyt on viimeisen yhteenvedon aika! Miltä osuustoiminnan johtaminen näyttää akateemisesta maailmasta käsin tarkasteltuna?

Mitä muutoksia Jussila havaitsi osuustoimintaprofessuurinsa aikana? Mitä johtopäätöksiä hän teki osuustoiminnan johtamisesta ja organisoinnista? Mitä aiheita olisi syytä tutkia enemmän? Mitä jokaisen osuustoimintayrityksen pitäisi ottaa opiksi tieteellisen tutkimuksen tuloksista?

Tule mukaan kuulemaan, mitä kuumia perunoita Iiro Jussila haluaa nostaa esille nyt, kun osuustoimintaprofessuuri on tältä osin päättynyt ja hän on siirtynyt uusien aiheiden pariin LUT- yliopiston teknilliseen tiedekuntaan tuotantotalouden osastolle.

Aamu koostuu alustuksesta ja keskusteluosiosta, johon myös yleisöllä on mahdollisuus osallistua.

Tapahtuma on maksuton ja siihen voi osallistua myös kännykän kautta.

Ilmoittaudu

Jaa artikkeli

Lisää tapahtumia

Pk-osuuskuntien vastuullisuuskoulutukset osa 2: Miksi vastuullisuus on tärkeää?

Vastuullisuudesta on kovaa vauhtia tulossa kaiken toiminnan, myös liiketoiminnan, perusedellytys. Kyse on markkinoilla pysymisestä ja pärjäämisestä. Siksi pk-osuuskuntienkin on tärkeä ymmärtää mitä vahvistuvat vastuullisuusvaatimukset tarkoittavat niiden omalle toiminnalle. Osuustoimintakeskus Pellervo järjestää pk-osuuskunnille suunnatun kolmiosaisen webinaarikoulutussarjan vastullisuudesta, jossa vastataan kysymyksiin mitä?, miksi? ja miten?. Koulutuksessa valotetaan mistä vastuullisuudesta on kysymys, miksi vastuullisuuteen on syytä kiinnittää huomiota

OT-Vuosikirja 2022: Julkistuswebinaari

OT-vuosikirjan 2022 julkistaminen, kaikille avoin ja erittäin ajankohtainen webinaari: Osuuskunnat epävarman ajan toimijoina Vuoden 2022 tilinpäätösanalyysit kertovat paljon 9.00 Tervetuloa! Kari Huhtala, Pellervo – mikä on OT-vuosikirja? – toimitusjohtaja Mari Kokon esittely + minihaastattelu 1. työpäivän kunniaksi 9.10 Osuustoimintayritysten vuosi 2022. Jukka Suvitie, PI-Johtamiskoulu – yleiskatsaus vuosikirjan keskeisiin analyyseihin 9.20 Osuuskauppojen ja -pankkien menestyjät 2022. Pasi Saarnivaara,

Perustaisinko osuuskunnan? -webinaari

Webinaari 13.9. klo 14-14.45 Oletko kiinnostunut osuuskunnan perustamisesta ja osuustoiminnasta liiketoimintamallina? Tule avoimeen webinaariin mukaan kuulemaan tästä yhteisyrittäjyyteen perustuvasta yrittämisen muodosta! Mukana osuuskuntamuotoiseen yrittäjyyteen ja osuuskunnan perustamiseen johdattamassa osuustoimintajohtaja Kari Huhtala ja yritysasiantuntija Matti Ketola Osuustoimintakeskus Pellervosta.

Pienosuuskuntaforum 2022

Tervetuloa Pienosuuskuntaforumiin, joka on ajankohtaispäivä osuuskunnissa toimiville ja muutoin pienosuuskuntien asioista kiinnostuneille. Tilaisuus järjestetään 12. lokakuuta klo 13-16 G18 Salissa, Yrjönkatu 18, Helsinki ja sitä voi seurata myös etäyhteydellä. Pienosuuskuntaforumin ohjelma valmistuu elokuussa 2022, mutta ilmoittautuminen tapahtumaan on avattu.